Uns 180 futbolistes martorellencs tornen a participar al torneig 6vs6 de la Fundació Cruyff

Categories General

Els equips Els Convents i Vicente FC s’han proclamat campions del torneig 6vs6 que promou la Fundació Cruyff i en què el departament d’Esports de l’Ajuntament de Martorell participa gestionant-ne la seva celebració. Amb una participació de prop 180 escolars de 6è de Primària de centres martorellencs, aquesta cita ha tingut lloc al Cruyff Court ubicat al Camp de Les Carolines. L’equip de govern, acompanyat pels representants de la Fundació Cruyff, han repartit els guardons als quatre millors conjunts de l’esdeveniment, dos de femenins i dos de masculins.

Totes les escoles han estat representades en aquest torneig, que ha sumat 20 conjunts (13 masculins i set femenins), i que pretén aplicar els valors que regnen els Cruyff Court de la fundació i entre els quals destaquen el respecte i el joc net. El paper dels Heroes, els voluntaris d’entre 14 i 18 anys que vetllen perquè el torneig se celebri sense impediments, és vital, i és que s’encarreguen de rebre els equips, tenir-los a punt i tenir cura de la seva estada al camp i de treballar amb ells perquè apliquin els valors que regeixen aquest esdeveniment.

A Martorell, han estat una vintena, els joves voluntaris que s’han sumat a aquesta cita. Fa dos anys van rebre una formació per conèixer les claus per interactuar amb els futbolistes i organitzar una jornada que ha mogut prop de 200 escolars. Marta Víctor n’és una d’elles, i explica que “ens hem organitzat tot molt bé, havíem de ser polivalents” i reconeix que els participants han tingut molta emoció per jugar en el torneig.

Marta Víctor, voluntària torneig 6vs6 Cruyff

Moha Acharki també és un dels voluntaris i ha posat en valor l’esperit d’aquesta trobada: “ho veig bé, tots els equips han de competir i no tots poden guanyar, i els nens poden sentir-se a gust amb el futbol”.

Moha Acharki, voluntari torneig 6vs6 Cruyff

El tècnic del departament d’Esports Enric Gotsens ha destacat el paper dels Heroes i també ha parlat de com d’interioritzat tenen els participants les normes dels camps de la Fundació Cruyff. “Personalment anava recalcant el respecte i l’educació, i crec que ho tenen bastant clar”, ha explicat.

Enric Gotsens, tècnic Departament d’Esports

Malgrat que en edicions anteriors aquesta era l’avantsala de les fases estatals del torneig 6vs6, enguany no tindrà més recorregut. Tot i així, Gotsens ha exposat que des del departament d’Esports es treballa en bona sintonia amb la fundació, una relació que va començar el 2017 amb la inauguració d’aquest camp.

 

Font: Uns 180 futbolistes martorellencs tornen a participar al torneig 6vs6 de la Fundació Cruyff