Veïnes de Can Cases exposen les obres fetes al primer taller de dibuix i pintura

Categories General

L’Associació de Veïns de Can Cases organitza aquests dies una exposició al seu local social. Es tracta d’una mostra composada per una seixantena d’obres que han fet durant tot el curs les alumnes participants al primer taller de dibuix i pintura que ha organitzat l’associació veïnal cada dilluns.

La mostra recull les creacions de 15 alumnes que han participat, cada dilluns a la tarda, en aquest taller coordinat per Susi Santolaria. Les temàtiques més habituals que hi plasmen les seves autores són florals -roses, margarides, tulipes i gira-sols-, rostres femenins, paisatges -fars, ponts, fonts-, animals -ocells, gats, gossos- i també natures mortes.

En total, “s’exposen 60 obres fetes a partir de diferents tècniques”, comenta Santolaria. Per exemple, n’hi ha de fetes amb llapis de grafit, llapis a color, ceres i aquarel·les.

Susi Santolaria, coordinadora del taller

L’exposició es pot veure al local social de l’associació -carrer de Sant Sebastià, sense número- aquest dijous 9, divendres 10 i dilluns 13 de juny, sempre en horari de 16.30 a 19.00h.

Font: Veïnes de Can Cases exposen les obres fetes al primer taller de dibuix i pintura