Víctor González renova amb el Sala5 Martorell en el seu quart curs com a tècnic vermell

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell tornarà a comptar amb Víctor González com a entrenador la propera temporada. La plantilla vermella ha aconseguit la cinquena plaça, a un punt dels quatre primers equips, els que lluitarien per l’ascens a Segona Divisió, en el curs en què ha tornat a la categoria de bronze del futbol sala estatal.

González complirà quatre anys al capdavant del conjunt martorellenc  i ha admès que el Sala5 ha estat sempre la seva primera opció per seguir com entrenador. Tot i que jove, potser el més jove de tota la categoria, González ha dut l’equip a l’ascens i l’ha deixat a un pas del segon consecutiu.

En aquest sentit, el tècnic vermell creu que la plantilla ha sabut adaptar-se a les dificultats en forma de lesió, i no amaga la seva ambició de cara a la propera campanya.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Sobre el desenllaç de la lliga 2019-2020, creu que no es disputarà cap fase final, tot i que això els pugui perjudicar, en treure’ls l’opció de lluitar per ser més amunt. La FCF només ha avançat que les lligues regulars ja han acabat i sembla que deixarà als clubs la decisió final sobre què fer amb els ascensos i els descensos.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

L’entrenador martorellenc ja ha començat a preparar el nou curs, i ha començat a desvetllar algun dels detalls de la plantilla 2020-2021, marcada “per mirar amunt a la taula” amb arguments sòlids i intentar acostar-se a la Segona Divisió.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Primeres cares confirmades

La planificació del nou curs ha començat a mostrar els primers fitxatges de la plantilla de González. Arribats des del FS Pallejà aterraran Ramón Sánchez, Josep Coca i Joan Rusines, que reforçaran la línia més ofensiva de l’equip. A banda, el club ha confirmat les renovacions de Malick i Sergio Arriero.

 

 

Font: Víctor González renova amb el Sala5 Martorell en el seu quart curs com a tècnic vermell