L’Ajuntament crea un mapa virtual de restauració i petit comerç obert durant l’estat d’alarma

Categories General

Els restaurants, bars i establiments comercials de Martorell comencen a aixecar la persiana durant aquestes fases de desconfinament per donar vida al nostre poble i oferir els millors productes i serveis. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha elaborat un mapa virtual amb la restauració i el petit comerç que es troba obert durant el confinament al municipi, amb tota la informació actualitzada de cadascun d’ells.

Amb aquesta iniciativa, es vol informar de manera àgil al veïnat d’on es pot abastir i, alhora, contribuir a reforçar la visibilitat dels establiments que segueixen obrint cada dia per garantir l’aprovisionament i el servei a la ciutadania, tot i les dificultats.

En aquest mapa virtual ‘Restauració i Comerç de Martorell COVID-19’ es pot consultar informació actualizada dels diferents restaurants, bars i establiments comercials de Martorell que queden més a prop de casa i tota la seva informació d’interès.

Els establiments apareixen geolocalitzats en el mapa perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris. També presenta un directori general on els establiments es poden filtrar i seleccionar per activitat. Cada comerç o servei compta amb una fitxa on apareix la seva adreça, horaris especials i telèfon, a més d’informació pràctica: repartiment a domicili, recollides programades, comandes online , per telèfon o WhatsApp, o si només atenen amb cita prèvia.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, explica que el funcionament del mapa és molt assequible i posa en relleu l’actualització constant del document, una opció que serà beneficiosa tant per als comerciants com per als compradors que vulguin estar-ne al dia.

Rosa Cadeans, regidora Promoció Econòmica i Comerç

L’Ajuntament de Martorell aprofita la creació d’aquest mapa per donar suport a la restauració i al petit comerç del municipi, i fer una crida als ciutadans a comprar en comerços de proximitat. Un dels objectius d’aquest mapa és que continuï sent útil, un cop passi la crisi, per tal d’incentivar el consum en el petit comerç del nostre municipi i dinamitzar la restauració local.

Els establiments que encara no apareixen en el mapa poden enviar les seves dades a través del següent formulari  per tal de ser inclosos.

Mapa virtual Restauració i Comerç de Martorell COVID-19

Molí Empresa espai Restauració i Comerç COVID-19

Formulari informació establiments

Font: L’Ajuntament crea un mapa virtual de restauració i petit comerç obert durant l’estat d’alarma