Videotrucada entre el rei Gaspar i set nens, premi del nou concurs del Patronat de la Cavalcada

Categories General

Set nens i nenes de Martorell van poder mantenir, per primer cop, una videoconferència personalitzada amb els Reis d’Orient la nit del passat 5 de gener. Aquest era el premi del concurs ‘Coneixes Martorell? ‘, que per primer cop va dissenyar el Patronat de la Cavalcada de Reis. 75 infants van entrar en el sorteig després de respondre unes preguntes que els formulava dia rere dia el Patge Viu Viu al nou web de l’entitat.

Els afortunats van ser Guillem Artigues Rodríguez; Aleix Muntané Carnerero; Sara Lorenzana Cortés; Naia Vargas Minero; Queralt Encinas Marquès i els germans Elsa i Jan Ibáñez Esteve. Tots ells van conversar durant uns minuts en videotrucada amb el rei Gaspar. Va ser just després de la finalització del Campament Reial , a Ca n’Oliveres, en un petit set que els membres del Patronat van habilitar per a l’ocasió.

El president del Patronat, Xavier Vila, explica que “des de l’entitat hem promogut aquest concurs lligat a Martorell. Durant diversos dies entre el 20 de desembre i el 2 de gener hem penjat a la nostra nova web uns vídeos on el Patge Viu Viu feia identificar espais de la població”. Vila destaca que “van participar 75 nens i nenes. 45 van endevinar-los i van entrar en el sorteig de sis places per fer videoconferència amb el rei”.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell

Van ser connexions d’uns cinc minuts de durada entre el rei ros i els infants. El primer va fer comentaris i preguntes a cada infant, i fins i tot comentaris personalitzats, “perquè els reis saben moltes coses”, deia Vila. Per tot plegat, “va ser una activitat que va tenir molt d’èxit”.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell

Davant la bona acollida, Vila no descarta repetir el concurs l’any vinent: “Ho estem pensant. Ja que aquesta pandèmia ens ha obert les portes a fer un ús més quotidià dels mitjans telemàtics, això ens permet un ventall de possibilitats”, i reconeix que “estem pensant com encabir-ho dins la nostra activitat, que no és altra que sortir al carrer amb Ses Magestats”.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell

El Patronat ha estrenat recentment la nova web reismartorell.cat per augmentar la interacció amb els infants i famílies de Martorell, i ha reforçat la seva presència a les xarxes socials del Facebook i Instagram .

Font: Videotrucada entre el rei Gaspar i set nens, premi del nou concurs del Patronat de la Cavalcada