Visita d’alts vols per al Sala5 Martorell, que jugarà contra un imbatut L’Hospitalet Bellsport

Categories General

Arriba la cinquena jornada de lliga per al primer equip del Sala5 Martorell, que visitarà  L’Hospitalet Bellsport després de la derrota contra el FC Cerdanyola (5-6) al Pavelló Esportiu Municipal. Aquesta derrota va fer baixar els vermells a la cinquena plaça, on empata a quatre punts amb el FS Ripollet i l’Escola Pia de Sabadell. Només els quatre primers llocs de la taula donen l’accés a jugar la fase d’ascens a Segona Divisió, i és on els vermells volen ser-hi.

L’empat contra l’Escola Pia de Sabadell i la derrota a casa contra el FC Cerdanyola ha fet perdre privilegis al Sala5, que vol recuperar-se, i ho farà a la pista d’un equip més que consolidat. L’AE L’Hospitalet Bellsport és el líder del sotsgrup 3A, on suma 12 punts de 12 possibles, i que ja comença a apuntar maneres al capdamunt de la taula. L’equip dirigit per Antonio Mesa, que va fer pujar el FS Martorell a Primera Divisió fa 20 anys, no ha perdut cap partit, i el curs passat va ser el campió de lliga. Ara, intenta repetir la fita en una temporada amb un format nou de competició i en què cada victòria té encara més valor.

Els martorellencs, de la seva banda, han perdut punts pel camí i intentaran sotmetre un rival que a casa, el curs passat, només va cedir dos empats. L’entrenador vermell Víctor González admet que han treballat per escurçar distàncies a la taula.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Per a la jornada de demà, el porter Sergio Arriero serà baixa segura, per un esquinç al lligament del genoll i el tanca Pau Albacete serà dubte, en funció de com es trobi de la seva lesió muscular.

El Penyíscola FS, rival dels setzens de copa

Pel que fa al sorteig de la Copa del Rei, els martorellencs ja tenen rival: serà el Penyíscola FS, rival de Primera Divisió i que entrena Manuel Ruiz Collado, Manolín, exjugador del FS Martorell. El president del Sala5 Martorell, Xavi Torres, parla de repte com el partit dels setzens de final d’aquesta competició.

Xavi Torres, president Sala5 Martorell

El partit dels setzens de final encara no té data confirmada, però és segur que serà al Pavelló Esportiu Municipal, dimarts o dimecres 24 o 25 de novembre. Pel que fa al partit de lliga, serà demà (18.00h) i podran seguir-lo en directe al programa Martorell en Joc , a Ràdio Martorell.

Font: Visita d’alts vols per al Sala5 Martorell, que jugarà contra un imbatut L’Hospitalet Bellsport