El 29è Concurs de Fotografia de Muntanya arrenca diumenge en format virtual

Categories Esports

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) posa en marxa el 29è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura, que enguany es farà de manera telemàtica. Des d’aquest diumenge 1 de novembre a les 12 de la nit, engega un termini de quinze dies per presentar les candidates a la nova plataforma aem.amartorell.com/participa. L’habitual votació popular per concedir 5 premis es farà a aem.amartorell.com/vota durant quinze dies, des del 19 de novembre.

El Concurs és obert a tothom a qui li agradi la fotografia, que podrà presentar una o dues imatges -color o blanc-i-negre- en format digital -jpg o jpeg- i de mida mínima de 2 MB. Caldrà adjuntar-les i omplir el formulari a la pàgina aem.amartorell.com/participa, que s’activarà des de la nit d’aquest diumenge a dilluns (00.00h) i fins el diumenge 15 de novembre a la mateixa hora.

S’admetran a concurs les 150 primeres imatges, per estricte ordre de recepció. Després, a aem.amartorell.com/vota, tothom qui vulgui podrà votar entre les concursants, atorgant 3, 2 i 1 punts.

Els premis

Per votar, caldrà omplir un formulari bàsic, ja que s’optarà a guanyar el premi del jurat. Aquest premi popular es decidirà per sorteig el 4 de desembre -si les circumstàncies ho fan possible, a la seu del local, al Pavelló Esportiu Municipal, a les 21.00h-. Consistirà en una samarreta i uns mitjons tècnics i uns pals de trekking.

Els quatre premis originaris tindran la mateixa dotació d’anys anteriors. El primer consistirà en 250 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon, en un joc de motxilla, aïllant i val de 50 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 50 euros a Bio Bio Espai Natural. El premi especial sortides AEM serà un pòster en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al nou web de l’entitat aem.amartorell.com, així com a les seves xarxes socials (Facebook i Twitter). L’entitat es posarà en contacte amb els guanyadors per a la recollida dels premis.

Bases del 29è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura