Comença la programació virtual d’activitats dirigides del CIES

Categories General

La Regidoria d’Esports inicia aquest dijous, a les 17.00h, les activitats dirigides del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) de forma virtual. La programació telemàtica es pot consultar al web patronatmartorell.cat i comptarà amb un total de 36 sessions.

Tal com especifica el Decret d’Alcaldia publicat el 25 d’octubre, “no es cobrarà cap quota dels abonaments dels serveis esportius, únicament s’aplicarà el pagament per participar en cadascuna de les sessions. El preu serà de 1,5 euros. Un mateix usuari pot inscriure’s a les sessions que vulgui, però com a màxim la suma dels preus de les sessions contractades mai superarà el 50% de la quota de l’abonament que tingui contractat actualment.

El cobrament de les classes inscrites es durà a terme a l’inici del mes vençut”, aclareix el regidor d’Esports, Gerard Mimó.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

Els usuaris interessats en participar-hi, poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web patronatmartorell.deporsite.net . Els inscrits rebran un correu abans de l’inici de la sessió amb un enllaç per participar de l’activitat que es durà a terme a través de la plataforma Microsoft Teams, amb el següents requisits: els usuaris de telèfons mòbils o tauletes hauran d’instal·lar-se l’app gratuïta de Microsoft Teams. Els usuaris de PC o MAC podran connectar-se via web sense necessitat d’instal·lar cap altra programari.

Font: Comença la programació virtual d’activitats dirigides del CIES