Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell ha assolit la segona fase de la Copa del Rei després de superar el FS Manresa (4-7) i es manté viu en una competició on no hi era des de fa vuit cursos. La victòria al Pujolet manté viu el conjunt de Víctor González, que va exhibir efectivitat en atac per segellar el triomf.

El conjunt martorellenc va dominar a l’inici, quan en menys de cinc minuts ja havia fet el 0-2 (gols de Joan Rusines i Pau Albacete) i es posava per davant, acompanyant-ho a una intensitat en defensa molt alta. Però l’equip del Bages hi va respondre tot just abans del descans, amb els gols de Josan, Corvo i Noguera. Als de Víctor González els va donar temps d’igualar el resultat des d’un penal transformat per Fouad i marxar al descans amb el 3-3. L’entrenador martorellenc, Víctor González, explica “els primers deu minuts van ser nostres, però ells van respondre i ens van generar dos gols”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

En la represa, l’efectivitat en atac va tornar a ser la millor aliada dels vermells, que van tornar a marcar de tres en tres (dianes de Ramón i Fouad) per ampliar distàncies. Els manresans van canviar de plans i van jugar amb el porter-jugador, per intentar aprofitar les errades dels martorellencs i ajustar el marcador. Però no el seu plantejament no va fructificar i només un gol solitari de Chechu va maquillar el resultat final. Pau Albacete va fer el 4-7 definitiu i va sentenciar un triomf que serveix als vermells per accedir a la segona fase de la Copa del Rei.

Víctor González admet que van mostrar-se molt sòlids en el segon temps i van treballar molt bé pel triomf. “Vam fer un partit molt seriós i la nostra profunditat de banqueta es va notar molt”, reconeix l’entrenador vermell.

Pel que fa a la resta d’equips catalans, el FS Mataró va imposar-se a L’Hospitalet Bellsport (6-3) i s’ha classificat, per primera vegada en la seva història, per a la segona ronda de la Copa del Rei. De la seva banda, el Barceloneta Futsal, que s’havia d’enfrontar al Fonononos Gomerón, resta pendent de la resolució de la Real Federación Española de Futbol, i és que el conjunt canari ha decidit renunciar a aquesta competició. La propera jornada es disputarà els propers 10 i 11 de novembre i els martorellencs encara no saben a qui s’enfrontaran. El rival es coneixerà del sorteig que es faci entre els equips que, per proximitat geogràfica, quedin emparellats.

Font: El Sala5 Martorell supera la primera ronda de la Copa del Rei amb un triomf de mèrit