Afectacions de trànsit a la sortida de Martorell a l’AP-7 durant el cap de setmana pel desmantellament del peatge

Categories General

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana informa que el proper dissabte 2 d’abril, des de les 16.00h fins a les 10.00h del matí del diumenge 3 d’abril, es procedirà al tancament total al trànsit de l’enllaç 25 de Martorell de l’AP-7 (Sortida Sud i Entrada Nord) amb motiu de les obres de desmantellament de les marquesines del peatge.

Els desviaments seran senyalitzats, anunciant-se als panells de missatgeria variable de l’AP-7. Els vehicles afectats podran prendre com a alternatives la sortida 27 AP-7 en Gèlida, l’A-2 i la N-IIA.

No es procedirà al tancament de les dues sortides simultàniament, ja que es començaran els treballs amb la Sortida Sud i un cop acabats, s’obrirà de nou i es tancarà l’Entrada Nord.

Durant els dies posteriors continuaran els treballs de desmantellament i adequació, mantenint-se obert el trànsit, sent les obres senyalitzades convenientment, i establint les necessàries mesures de seguretat viària.

El passat 31 d’agost de 2021 va finalitzar la concessió de l’autopista AP-7 Tarragona-La Jonquera, la qual cosa va suposar deixar lliure de peatge 258 km d’autopista a Catalunya, i que, juntament amb la resta dels trams d’autopista alliberats en 2020 i 2021 (que sumen més de 450 km), fa que actualment la Xarxa de Carreteres de l’Estat a Catalunya estigui lliure de peatge.

Des que acabessin la concessions, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha estat adequant les autopistes a la nova realitat, desmantellant les instal·lacions de peatge ja innecessàries.

Font: Afectacions de trànsit a la sortida de Martorell a l’AP-7 durant el cap de setmana pel desmantellament del peatge