Tornen els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ al Molí Fariner, un altaveu per a les empreses

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha reprès aquest dijous al matí els ‘Esmorzars amb l’alcalde ‘. Després de l’aturada de dos anys, degut a les restriccions per la Covid-19, Xavier Fonollosa ha tornat a trobar-se amb representants del teixit empresarial martorellenc, en aquest cas del sector de la construcció, per afavorir el contacte directe en un ambient informal. Un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local.

En aquesta ocasió, han estat presents Ignasi Pérez, director de la BIM Academy i director del Congrés de la Fira Rebuild, fira que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril a Madrid. També Miquel Costa, cap de desenvolupament d’Esteban Costa, S.L.; Miquel Pérez, autònom amb Instal·lacions Pérez; Alfons Raventós, gerent de Finques Rosanes S.L.; Miquel Vives, gerent de Construccions Successors de A. Vives S.L. i Alberto Domínguez autònom amb ADP Solutions.

En aquest espai els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde i a la regidora de Promoció Econòmica Rosa Cadenas.

L’alcalde i la regidora han traslladat als presents el missatge que des del govern municipal es continua treballant per la millora de les comunicacions en el territori, tan pel sector industrial com al de la construcció.

També han tractat el tema de cap on es dirigeix la construcció, un sector actualment en canvi, que va cap a la predominança de la construcció industrialitzada i modular. Alhora es comenta la necessitat i contemplació d’una transició digital com un factor clau per la millora de la productivitat del teixit empresarial.

Fonollosa també ha parlat d’eficiència energètica, àmbit que esdevé molt important i que caldrà tenir molt present. S’ha referit a la necessària sensibilització de la ciutadania davant d’una situació de despesa energètica en constant creixement.

Els participants, igual que a les passades edicions, valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que els permet mantenir contacte amb altres empresaris del mateix sector, detectar possibles col·laboracions i conèixer tots els serveis que l’Ajuntament de Martorell posa al seu abast. Alhora, el Centre de Promoció Econòmica rep informació de primera mà per tal de fer una diagnosi acurada de la nostra realitat empresarial, perfilar accions i programes per a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur.

Font: Tornen els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ al Molí Fariner, un altaveu per a les empreses