Projecció de ‘Larga vida y prosperidad’ per fer visibles les dones autistes

Categories General

Assotea i Cinema del Diable organitzen divendres, 1 d’abril, a les 18.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural la projecció de la pel·lícula Larga vida y prosperidad , dirigida per Ben Lewin (2017). Es comptarà amb la presència de Raquel Montllor, membre de la Federació Catalana d’Autisme, activista i diagnosticada de Trastorn de l’Espectre Autista (T.E.A) als 40 anys. Després de la pel·lícula, donarà pas a un col·loqui on respordrà els dubtes que el públic plantegi.

Larga vida y prosperidad explica la història de la Wendy Walcott. Té 28 anys, li agrada ballar mentre escolta música al seu iPod i teixeix jerseis per a objectes inanimats. Ella treballa a Cinnabon i és autista. Per demostrat a la seva germana gran que és capaç de cuidar-se per si mateixa, s’escapa de la clínica on viu per anar a presentar el seu guió d’Star Trek a un concurs d’escriptura. El que més desitja és poder tornar a casa seva i, si el seu guió guanya el concurs, podrà demostrat que és autosuficient.

La projecció del film s’emmarca en el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, que es commemora dissabte, 2 d’abril. La reserva d’entrades es pot fer a través del web entrades.martorell.cat .

Font: Projecció de ‘Larga vida y prosperidad’ per fer visibles les dones autistes