El grup Eleven’s Quartet torna a l’Escola de Música per oferir divendres un concert de jazz

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) organitza aquest divendres, 1 d’abril, un concert extraordinari a Cal Nicolau. A partir de les 19.00h, hi actuarà la formació Eleven’s Quartet, que va néixer en aquest equipament i és composada per quatre alumnes del centre.

La cita musical respon a l’interès comú dels quatre components de la formació d’aprofundir en el gènere jazz . Per això, “el repertori se centra en aquest estil, però alhora serà força variat, ja que hi podrem trobar des de peces del jazz més clàssic -estandards i blues, per exemple- al més contemporani, buscant nous colors i noves sonoritats”, destaca la pianista de la formació, Maria Camps.

“És una proposta força personal que tot just comença a rodar, però que entomem amb molta il·lusió i amb moltes ganes de compartir amb la gent, especialment en aquest concert de divendres, ja que de l’EMM va sorgir aquest projecte”, apunta.

Maria Camps, piano d”Eleven’s Quartet’

Eleven’s Quartet és una proposta que barreja les sonoritats mes contemporànies amb el jazz d’arrel. Està format per Maria Camps (piano); Álvaro Negrillo (baix elèctric); Jorge Molina (guitarra elèctrica) i Sergi Miranda (bateria). Quatre músics que, com explica Maria Camps, “hem tingut diferent bagatge: des de la música clàssica, passant pel jazz o el rock”, però amb un nexe comú: “tots quatre som estudiants de l’EMM, d’on va sortir el projecte”.

Explica la piano d’Eleven’s Quartet que “el curs passat vam coincidir per casualitat en l’assignatura de combo a l’Escola, i al final de curs vam decidir que el projecte podia ser una mica més ambiciós perquè ens agradava tocar plegats, i perquè volíem aprofundir en el llenguatge jazzístic, i és així com sorgeix el grup”.

Maria Camps, piano d”Eleven’s Quartet’

Els components del grup sovint participen a les jam session de l’Escola Municipal de Música, que es fan cada final de mes a l’Ateneu de Can Carreres, però aquest divendres tindran l’oportunitat de compartir el seu talent i repertori en un indret emblemàtic com és l’auditori de Cal Nicolau.

Font: El grup Eleven’s Quartet torna a l’Escola de Música per oferir divendres un concert de jazz