Aquest abril arriba el SuperMes ple de propostes familiars al Baix Llobregat

Categories General

Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant els cinc caps de setmana del mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany s’inclouen activitats gratuïtes a la nostra població com són les visites al refugi antiaeri , visites teatralitzades al Museu Municipal Vicenç Ros i a l’Enrajolada-Casa Museu Santacana , itineraris urbans guiats per La Vila o tallers infantils, animació, artesania i gastronomia de la Fira de Primavera .

També cal destacar propostes que inclouen importants descomptes per visitar i descobrir altres atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

Durant aquest SuperMes s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, iniciació a l’escalada, fer de pagès o gaudir d’un passeig amb carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat, entre d’altres.

Per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions.

A més de tots els descomptes, durant el SuperMes s’organitzaran diferents concursos, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per premiar les famílies amb experiències a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

Font: Aquest abril arriba el SuperMes ple de propostes familiars al Baix Llobregat