‘Al Baix, ofertes Flaix’ proposa descomptes exclusius aquest mes de novembre

Categories General

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa aquest mes de novembre ‘Al Baix, ofertes Flaix ‘, una nova campanya de descomptes i promocions que ofereix a tothom una oportunitat única per a descobrir la comarca. Una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica, passar una nit a la vora del mar o en plena natura… Els visitants podran gaudir de fins a 50 plans com aquests amb promocions exclusives, del 12 al 28 de novembre.

Per activar els descomptes cal entrar al web , accedir a la proposta i a la promoció. L’usuari rebrà per correu electrònic el descompte. A més a més, el Consorci de Turisme també posa en marxa en el web de la campanya un sorteig d’una escapada amb activitats i àpat per a dues persones.

Des d’una experiència gastronòmica a una activitat d’adrenalina

Les activitats que s’ofereixen a la campanya ‘Al Baix, ofertes Flaix’ són molt atractives i pensades per a tots els públics, des de famílies amb nens petits, fins a parelles joves, per a grans, petits, aventurers, amants de la cultura i el patrimoni, sibarites…

Així, per exemple, es pot gaudir d’un 33% de descompte per entrar a l’Enrajolada-Casa Museu Santacana o el Museu Municipal Vicenç Ros de Martorell; es pot fer una visita audioguiada a la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí a la meitat de preu; hi ha un 50% de descompte al Castell de Castelldefels i Piratia; es pot visitar amb un guia les Coves de Montserrat amb un 10% de descompte, o fer visites guiades gratuïtes pels diferents espais del Delta del Llobregat.

També es pot anar a Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat, fer la via Ferrada Canal de les Dames a Collbató, viure experiències de vertigen al túnel del vent Windoor Realfly a Cornellà de Llobregat, assistir a un partit del RCD Espanyol, iniciar-se en l’escalada a Sant Joan Despí, fer un tast de marxa nòrdica a Sant Just Desvern, o un taller per elaborar un menú complet amb xocolata a Castelldefels, entre moltes altres activitats.

Les propostes estan agrupades per aquells que volen adrenalina, per als que busquen allotjaments, cultura, natura o restaurants, i per als que volen gaudir d’una activitat en família. A més, al web es pot seleccionar també el municipi de la comarca a visitar, si és una activitat exterior o interior, i fins i tot, quin cap de setmana es volen gaudir dels descomptes i les ofertes especials.

La campanya estarà en vigor en exclusiva tres caps de setmana del mes de novembre, del 12 al 28. L’objectiu, donar una nova empenta al sector turístic del Baix Llobregat, just abans de que arrenqui la campanya de Nadal.

Font: ‘Al Baix, ofertes Flaix’ proposa descomptes exclusius aquest mes de novembre