Carlos Antunes perseguirà les medalles en el seu primer estatal a pista coberta

Categories General

El velocista Carlos Antunes (1998) tastarà per primera vegada un Campionat d’Espanya de pista coberta i ho farà en la prova dels 60 metres llisos. El corredor del Martorell Atlètic Club, de categoria sub23, va aconseguir l’accés a l’estatal en el Campionat de Catalunya pista coberta amb un temps de 7″05. Tot i haver-se classificat en ocasions anteriors, les lesions l’havien privat de participar-hi. Ara, hi anirà amb totes les de la llei.

En la semifinal a la pista sabadellenca, Antunes va aturar el cronòmetre en 7″09 i va guanyar la seva sèrie. Aquesta primera plaça va obrir-li la porta a la final del Campionat de Catalunya, on va millorar els seus registres. En l’última cursa del campionat català, va córrer en 7″05, la seva millor marca personal, i la marca mínima per accedir al Campionat d’Espanya. Segons explica, va aconseguir aquest registre en una jornada on va oferir un bon nivell i creu que la seva estrena serà molt especial.

Carlos Antunes, velocista MAC

Buscarà la seva primera medalla

En el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Salamanca a partir del proper 15 de febrer, Antunes correrà per últim cop aquest curs la prova dels 60 metres llisos. En la competició a l’aire lliure, es prepara per als 100 metres. El martorellenc milita enguany per últim cop a la categoria sub23 i ja mira cap a la categoria absoluta, on hi serà l’any vinent, i admet que vol acostar-se a les marques que hi demanen.

Carlos Antunes, velocista MAC

Antunes no amaga la seva satisfacció per poder completar la seva participació a l’estatal i qualifica aquest curs com especial i molt encoratjador per seguir millorant els seus temps.

Carlos Antunes, velocista MAC

Antunes viatjarà el proper divendres 14 de febrer fins Salamanca i estarà acompanyat pel seu entrenador, Iván García, una de les cares noves del MAC aquesta temporada. En cas d’assolir els registres mínims que es requereixen a la categoria absoluta, competirà, ara sí per últim cop aquesta campanya, en la pista coberta. De no fer-ho, ja posarà rumb a l’aire lliure.

Font: Carlos Antunes perseguirà les medalles en el seu primer estatal a pista coberta