Clàudia Arjona, amb un 9,5, és la millor nota martorellenca de la Selectivitat 2022

Categories General

L’alumna de l’Institut Pompeu Fabra, Clàudia Arjona Martínez, és la millor nota de Martorell en els exàmens de la Selectivitat 2022. Amb un 9,5 sobre 10, la martorellenca suma un 13,404 en el còmput global i registra la millor qualificació de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’enguany als instituts martorellencs.

Arjona comparteix el 9,5 amb la seva companya Berta Mompó Tena, però la supera en poques dècimes (Mompó ha aconseguit un 13,378) i és la millor nota dels 152 estudiants que s’hi han presentat. Pel que fa a la resta d’instituts martorellencs, Abril Castillo Camacho, de l’Escola La Mercè, ha aconseguit un 9,4, i Montserrat Franco Gil, que ha registrat un 9,3 i és alumna de l’Institut Joan Oró, completen el podi de les millors notes d’enguany.

Clàudia Arjona s’ha fet amb el 13,404 gràcies a un examen molt fiable i a un camí en el Batxillerat constant, on ella mateixa explica que ha estudiat cada dia i ha dut la feina sempre al dia. “Em sento molt orgullosa, la Selectivitat no és només l’examen, i després d’haver-lo fet estic contenta de veure que l’esforç ha tingut un resultat” ha expressat.

Clàudia Arjona, alumna martorellenca

Segons l’estudiant martorellenca, el paper dels professors ha estat molt important. Amb la feina feta, ara encara el moment de decidir estudis superiors, i el grau en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona serà la seva propera parada. Tot i que no era un somni de quan era petita, Arjona respon que “amb 12 o 13 anys ho vaig veure molt clar” i des d’aleshores va enfocar-se a poder accedir a estudiar-ho.

Clàudia Arjona, alumna martorellenca

Enguany a Catalunya, el percentatge d’aprovats entre tots els alumnes que s’han presentat ha estat del 97%, 31.897 estudiants han aconseguit superar els exàmens que els donaran accés a estudis superiors.

 

Font: Clàudia Arjona, amb un 9,5, és la millor nota martorellenca de la Selectivitat 2022