La Supercopa de Catalunya d’handbol es jugarà a Martorell els dos propers cursos

Categories General

Martorell acollirà la Supercopa de Catalunya d’handbol les dues properes temporades i aquest migdia s’ha fet efectiu el conveni que vincula la Federació Catalana d’Handbol, l’Ajuntament de Martorell i el CH Martorell en la gestió d’aquesta competició. El Pavelló de Can Cases serà la seu d’aquesta competició, els emparellaments dels quals s’han sortejat a la sala de plens. Martorell se situa, d’aquesta manera, en el mapa de l’handbol català sent la seu d’aquesta competició els dos propers cursos.

La sala de plens s’ha omplert amb els representants dels vuit clubs participants en la Supercopa catalana. En clau femenina, Josep Altimis hi ha estat per part de l’OAR Gràcia de Sabadell, Daniel Ribes per part del FH Sant Vicenç i Marc Amargant pel Balonmano Granollers. En el quadre masculí, Joan González i Álvaro Polo han representat l’Handbol Esplugues i Javier Gutiérrez el FC Barcelona.

El sorteig dels emparellaments ha definit les semifinals, que encara no tenen data definitiva. L’OAR Gràcia s’enfrontarà a l’Handbol Sant Quirze, mentre que el FH Sant Vicenç i el Balonmano Granollers es veuran els cares en el partit previ a la final. Pel que fa als conjunts masuclins, l’Handbol Esplugues i el FC Barcelona jugaran una de les semifinals, mentre que la segona la disputaran l’Handbol Banyoles i el Balonmano Granollers. Les dues finals es jugaran el dilluns 29 d’agost i és previst que els clubs tanquin en les properes hores els dies i hores de les semifinals.

Una aposta per sumar en la candidatura a la Ciutat Europea de l’Esport

El president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, ha parlat de “satisfacció” ser un dels actius en la candidatura que ha fet Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023.

Jaume Fort, president Federació Catalana Handbol

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa s’ha felicitat per l’acord que han aconseguit amb la federació i el CH Martorell i ha expressat el seu desig “que es faci amb un nivell d’èxit important”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Al seu torn, el regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha recordat que a Martorell es fomenta l’esport “i en aquest cas, donem les gràcies a la Federació Catalana d’Handbol perquè ens deixi ser la seu de la Supercopa”.

Gerard Mimó, regidor Esports

La implicació del CH Martorell en la celebració d’aquesta competició tocarà moltes tecles però, segons el president Jordi Florenza, “l’interès del club sempre ha estat molt gran”. Per això, volen premiar els jugadors i els entrenadors apropant-los a uns partits d’un alt nivell d’handbol.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Les dues finals tindran lloc el 29 d’agost i els quatre partits previs seguiran els horaris que més beneficiïn els equips semifinalistes. El FC Barcelona, en masculí, i el Balonmano Granollers, en femení, són els vigents campions d’aquesta competició.

Font: La Supercopa de Catalunya d’handbol es jugarà a Martorell els dos propers cursos