Daniel Gasulla guanya el 1r Concurs de Composició de Palau Vincles

Categories General

El martorellenc Daniel Gasulla i Porta ha estat un dels tres premiats del 1r Concurs de Composició de Palau Vincles amb la cançó Un món per a tu , amb la col·laboració de la Meritxell Constantí. La composició s’estrenarà el 12 de juny al Palau de la Música Catalana, en un concert on cantaran més de 1.700 infants i s’hi estrenaran les altres dues cançons premiades: Diferent d’Adrià Aguilera i Brillibrilli de Roman Kostyuchenko.

Gasulla explica que, enguany, el projecte Palau Vincles del Palau de la Música ha impulsat “el primer concurs de cançons en el qual s’havia de presentar un tema relacionat amb la integració social i la unió de totes les cultures que convivim a Catalunya”.

Daniel Gasulla, compositor

La participació en aquest certamen ha estat la primera incursió de Gasulla en el món coral. El martorellenc s’ha mostrat “molt il·lusionat i content, però també amb la pell de gallina en pensar que la meva cançó passarà a ser cantada de cop per 1.700 infants”.

Daniel Gasulla, compositor

Palau Vincles és l’aposta del Palau de la Música per recuperar alguns dels valors fundacionals de l’entitat, com la participació i el compromís social. Des dels seus inicis, l’any 2011, el projecte ofereix formació coral gratuïta a més de 600 nens i joves, d’entre 6 i 18 anys, de centres oberts, escoles, fundacions i entitats socials dels districtes de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i Sant Martí.

El programa es desenvolupa tant en les pròpies escoles i centres com en els espais de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, amb assajos setmanals durant el curs escolar. A més, s’han creat dues formacions coral que reuneixen a participants de totes les escoles i entitats que formen part de l’iniciativa.

Daniel Gasulla, compositor

Daniel Gasulla és un reconegut músic i compositor a Catalunya, on ha conreat amb força èxit el camp de la sardana revessa. Destaquen especialment les seves composicions basades en melodies extretes, en alguns casos, de pel·lícules i sèries de televisió com Mary Poppins, West Side Story o Nissaga de Poder. També és autor d’arranjaments de ball per a cobla i ha escrit una marxa de processó per a Setmana Santa (Passió al Barri de Fàtima).

Font: Daniel Gasulla guanya el 1r Concurs de Composició de Palau Vincles