Les escoles de Martorell programen jornades virtuals i presencials de portes obertes

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha començat a distribuir la Guia de l’oferta formativa de 2022, juntament amb el calendari de portes obertes dels centres educatius d’infantil i primària, a totes les famílies que el curs vinent han d’escolaritzar infants a P3.

Cada escola farà una sessió virtual entre el 14 i el 21 de febrer i a partir del 21 de febrer, tres sessions de portes obertes presencials amb cita prèvia. L’accés a la sessió virtual i a la reserva d’hora estarà disponible a les pàgines web de  cada centre educatiu ( a la guia hi ha l’enllaç i un codi QR per accedir-hi directament), detalla la regidora d’Ensenyament, Soledad Rosende.

Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament

Les sessions telemàtiques començaran el dilluns, 14 de febrer, amb el col·legi La Mercè i el Juan Ramón Jiménez. El 15 de febrer serà el torn de la  sessió virtual del Vicente Aleixandre;  el 16,  l’Escola Mercè Rodoreda; el 17 l’Escola Lola Anglada; l’Escola  José Echegaray, el 18 i el 21 de febrer, l’Escola Els Convents. Totes les sessions es faran a les 18.00h. excepte la del Juan Ramón Jiménez que es farà a les 19.00h.

Pel que fa a les visites de portes obertes presencials, amb cita prèvia, l’Escola Els Convents les farà el dimarts 22 de febrer, dimecres 2 de març i dijous 3 de març.

El Col·legi La Mercè farà visites presencials el dimarts 22 de febrer, dimecres 23 de febrer, dijous 3 de març i divendres 4 de març.

L’Escola Juan Ramon Jiménez obrirà portes el dilluns 21 de febrer, el dimarts 22 de febrer i el dijous 3 de març.

El dijous 24 de febrer, el divendres 25 de febrer i el dijous 3 de març serà el torn de l’Escola José Echegaray .

L’Escola Vicente Aleixandre farà les portes obertes el dimecres 23 de febrer, el dijous 3 de març i el divendres 4 de març.

L’Escola Lola Anglada el dimarts 1 de març, el dimecres 2 de març i el divendres 4 de març.

Finalment, l’Escola Mercè Rodoreda obrirà les seves portes, el dijous 24 de febrer, el dimecres 2 de març i el divendres 4 de març.

Totes les visites de portes obertes presencials es faran, a les 17.00h, i la reserva es pot fer, a partir del 14 de febrer, en aquest enllaç .

De moment, la Generalitat no ha facilitat la informació concreta sobre el procés de preinscripció i les tramitacions de les sol·licituds, comenta Rosende.

Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament

Des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell estan a l’espera de la publicació de la resolució sobre el procés d’admissió per al curs vinent.

Font: Les escoles de Martorell programen jornades virtuals i presencials de portes obertes