David Torrescusa prendrà les regnes de la direcció tècnica del CB Martorell el proper curs

Categories General

El Club Bàsquet Martorell canvia de cara en la direcció tècnica i ha fitxat David Torrescusa per a la propera temporada. Després que Fede Mallofré s’hagi encarregat de la coordinació general a nivell esportiu, Torrescusa (1986) aterra al club blau per preparar una campanya plena d’incerteses. Aquest és el primer gran canvi dins l’estructura blava d’ençà l’arribada de Laura Amat a la presidència.

Torrescusa arriba a Martorell després de passar, com a entrenador, per Villarobledo (Albacete), Andratx (Mallorca) i Suècia, entre d’altres destinacions. A banda, pertany a l’acadèmia Dixon Sport i ha viscut el bàsquet en estades als Estats Units. A Catalunya, ha coordinat diferents pedreres com el CB Santfeliuenc o el Barça CBS. La seva entrada a Martorell passa per impulsar el club a través d’una identitat pròpia, i exposa que vol situar el l’entitat en un lloc destacat del bàsquet català. “Vull millorar la marca CB Martorell”, explica, i creu que la formula serà la d’establir un treball comú en tots els equips.

David Torrescusa, nou director tècnic CB Martorell

Amb peces locals com la base principal

El nou director tècnic del CB Martorell creu que l’actiu més important del club és el grup d’entrenadors de la casa, que s’han format amb conjunts blaus, i opina que cal explotar aquesta força. A banda, explica que completarà el grup amb entrenadors que compten amb més veterania.

David Torrescusa, nou director tècnic CB Martorell

Torrescusa no va dubtar quan va rebre la trucada de la junta directiva martorellenca. Escoltant el que necessita el club, creu que pot treballar-hi bé per aconseguir els objectius del proper curs.

David Torrescusa, nou director tècnic CB Martorell

Pel que fa a la temporada 2020-2021, la Federació Catalana de Basquetbol ha establert la inscripció lliure en totes les categories no sènior. En el cas del primer equip, que militarà a la lliga EBA, formarà part d’un grup C que ha ampliat a 36 equips els seus participants.

 

 

Font: David Torrescusa prendrà les regnes de la direcció tècnica del CB Martorell el proper curs