Dos nous punts de vacunació a Martorell per a primeres i terceres dosis

Categories General

Entre aquest dimarts 11 de gener i el dijous 13, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya obre dos nous punts de vacunació a Martorell. Van adreçats, d’una banda, a persones que encara no s’han vacunat, i de l’altra a les dosis de reforç a persones de 60 anys o més.

El Círcol, Centre de Serveis a les Entitats (plaça de la Vila, 19) acull aquest dimarts 11 i dimecres 12 de gener una jornada de vacunació per a persones que encara no tenen cap dosi -el que es coneix com a primovacunació-. L’horari serà de 16.00 a 19.00h tots dos dies, i no caldrà cita prèvia.

D’altra banda, la tercera planta del CAP de Buenos Aires (avinguda de les Mancomunitats Comarcals, 9) acull doble jornada de vacunació per a la dosi de reforç -tercera- per a persones de 60 anys en endavant. Serà el dimarts 11 i el dijous 13 de gener, de 10.00 a 13.00h, també sense necessitat de demanar cita prèvia.

En tots dos casos, les persones interessades hauran de presentar la seva tarjeta sanitària individual o bé el document d’identificació corresponent (DNI, passaport, NIE o altres), al personal sanitari.

Font: Dos nous punts de vacunació a Martorell per a primeres i terceres dosis