Obre l’Aula d’Estudis a la Biblioteca fins el 4 de febrer

Categories General

Des d’aquest dilluns, 10 de gener, la Biblioteca Martorell obre un nou període d’Aula d’Estudis. Aquest servei permet que els joves i tothom qui necessiti preparar exàmens o treballs acadèmics ho pugui fer al mateix equipament, en un espai silenciós per facilitar la màxima concentració i amb una ampliació d’horaris respecte als habituals.

L’Aula d’Estudis estarà en funcionament de manera ininterrompuda tots els dies de la setmana, fins al 4 de febrer. L’horari serà de dilluns a diumenge, els matins de 10.00 a 14.00h i les tardes de 16.00 a 20.30h, a la primera planta de l’equipament. “És un horari extens, per a que els nostres estudiants puguin fer feina”, comenta la tècnica de la Biblioteca Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

L’Aula posa a disposició de tothom qui ho necessiti un espai de taules i cadires per a estudiar i preparar exàmens i treballs acadèmics en aquestes dates. Una alternativa per a tothom qui té dificultats per poder concentrar-se a casa seva. La Biblioteca disposa de wifi gratuït, endolls, mobiliari adequat, il·luminació, bona climiatització i un ambient d’estudi tranquil garantit: “Trobareu un espai ampli, confortable i segur i un ambient de treball bo”, afirma la tècnica de la Biblioteca Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

L’Aula manté el protocol Covid-19 que ja es posa en pràctica habitualment amb la resta dels usuaris: l’aplicació de gel hidroalcohòlic a les mans en entrar, dur posada a mascareta tota l’estona i mantenir la distància mínima de metre i mig respecte la resta de persones.

Font: Obre l’Aula d’Estudis a la Biblioteca fins el 4 de febrer