El CH Martorell jugarà a Segona Catalana la propera temporada

Categories General

Tot i perdre la categoria fa unes setmanes, el CH Martorell tenia una petita esperança: amb el gran número de canvis a les lligues, com ha passat amb el femení, els martorellencs encara podien seguir a la Primera Catalana. No ha pogut ser. L’entitat que presideix Jordi Florenza jugarà a la Segona Catalana. L’objectiu és pujar.

Christian Stahringer seguirà a la banqueta. El tècnic assegura que “serà un any amb objectius importants com pujar. L’equip es manté com està; hi ha dos possibles fitxatges però, encara no ho puc confirmar”.

Christian Stahringer, entrenador del CH Martorell

Marc Navarro pujarà al conjunt de l’entrenador argentí. “Tenim il·lusió de poder recuperar la categoria, sabem que podem competir a la Primera Catalana però, primer haurem de fer una bona preparació i després mostrar-ho amb bon joc i resultats per poder assolir el que ens hem proposat”, deia Stahringer.

Els groc-i-negres ja tenen calendari pel pròxim curs. La lliga començarà el 17 de setembre, però els martorellencs descansaran aquella jornada. Per tant, el primer encontre pels de Christian Stahringer serà el 24 de setembre a casa contra el Sant Joan Despí C. Finalitzaran la competició el pròxim 12 de maig, també a les IEM contra el GEIEG.

El primer equip masculí, a més, ja ha anunciat algunes renovacions. Roger Martín, Ferran Llopart i Jordi Bajo han confirmat que segueixen al club per tractar d’assolir el repte que s’han proposat.

El femení continuarà a Lliga Catalana

L’equip que sí que continuarà la propera temporada a la seva competició és el femení, conjunt que entrena el també president Jordi Florenza. L’equip va finalitzar en llocs de descens, però els canvis van provocar que es quedin a la Primera Nacional.

A les seves xarxes socials, l’entitat ha confirmat les renovacions d’Ariadna López, Nurya Morlesín, Miriam Mogedas, Sara Romero i Cristina Sebastián. La plantilla ja coneix també el seu calendari: arrancaran la seva experiència al camp del OAR Gracia. Les martorellenques acabaran a casa contra el Sant Vicenç, el dia 28 d’abril. Des del club han confirmat que aquest curs no hi haurà segona fase.

Font: El CH Martorell jugarà a Segona Catalana la propera temporada