Hip Horns Brass Collective presentarà al PAS música moderna i jazz amb un xou poderós

Categories General

L’agrupació Hip Horns Brass Collective tocarà la nit del dissabte 22 de juliol, a les 22.30h, al Festival PAS (Pont a les Arts Sonores de Martorell), al Pont del diable. Es tracta d’una banda formada per tres generacions diferents de músics de jazz i música moderna que presentaran un xou poderós que barrejarà música de New Orleans, hip-hop i altres elements propis d’estils afroamericans.

En tan sols dos anys que fa que actuen a dalts dels escenaris, la banda Hip Horns Brass Collective s’ha fet un lloc en l’escena d’agrupacions de metalls i música popular, gràcies a la seva aposta per la música de qualitat, la poderosa posada en escena i l’estètica que presenten, que és moderna i innovadora dins del seu gènere.

Tal com explica el seu trombonista, Albert Costa, “Hip Horns és una Brass Band que, com és habitual en aquest tipus d’agrupacions, està formada majoritàriament per instruments de metall, com són els trombons, trompetes, i tuba i també comptem amb saxo i bateria, i dos cantants, la veneçolana Cecé i el barceloní Lessus. El públic normalment està acostumat a veure grups més estendards, de guitarra, baix i teclat, i, en canvi, nosaltres som només instruments de vent, i això és el que ens diferencia. Es tracta d’una tradició que arriba des dels Estats Units i que nosaltres adaptem per acabar generant una sonoritat molt especial, molt potent”.

Albert Costa, trombonista Hip Horns Brass Collective

L’agrupació presentarà un xou escènic en directe inèdit fins al moment, en què tocaran les cançons que han publicat recentment i que es poden escoltar en les diferents plataformes digitals. A banda del PAS, Hip Horns Brass Collective actuarà també “el dia 24 de juliol a la sala Montjuïc, el 28 a la sala Jamboree Jazz de Barcelona al festival Mas i Mas, el 29 estarem a Madrid al Caixaforum, i altres, que podreu seguir a la nostra pàgina web i xarxes socials sota el nom de ‘Hip Horn Brass Colective’”.

Albert Costa, trombonista Hip Horns Brass Collective

En total, a dalt de l’escenari hi seran nou músics: Albert Costa Vendrell i Alba Pujals Roigé, al trombó; a la trompeta Gregori Hollis Calvo i Àlvar Monfort Ferrando, trompeta; Cecé i Lessus com a vocalistes; David Parras Aznar tocarà l’helicó; Martí Soler Planas, a la percussió, i Nil Villà Taberner al saxo.

Font: Hip Horns Brass Collective presentarà al PAS música moderna i jazz amb un xou poderós