El femení sub14 del Martorell Atlètic Club, campió de Catalunya de pista coberta

Categories General

L’equip sub14 femení del Martorell Atlètic Club va proclamar-se campió de Catalunya per equips de la categoria B el cap de setmana del 25 i 26 de febrer, a Sabadell. L’equip integrat per Isona Fernández, Lucía Iglesias, , Xana Montero, Noa López, Bruna Lozano, Carlota Puig, Laia Rodríguez, Iraia Flores, Berta Pedrico, Alba Martín, Martina Llop i Lucía Iglesias va classificar-se al primer lloc del campionat B, amb 97 punts, i per davant del Pratenc, amb 95, i del Penedès, amb 88,5.

A més, Noa López va guanyar les proves de 60 metres llisos i l’equip de relleus la prova de 4×200, en quatre van quedar segones (triple salt amb Lucía Iglesias, salt de llargada amb Laia Rodríguez, salt d’alçada amb Carlota Puig i 2000 metres marxa amb Bruna Lozano, mentre que en les vuit restants van sumar marques personals.

El director esportiu del Martorell Atlètic Club, Nacho Pinedo, explica que “les nenes van fer un campionat de quatre hores en què vam guanyar quatre proves i vam fer marques personals, vam sortir plorant d’emoció”. El treball per arribar-hi i l’esforç del grup i el club, ha apuntat, han estat cabdals.

Nacho Pinedo, director esportiu Martorell Atlètic Club

L’equip martorellenc, que no comptava amb especialistes en totes les proves, ha hagut de reinventar-se i buscar atletes per a totes elles. “No teníem marca mínima per als 2.000 metres llisos ni a la perxa i vam haver de fer una feina intensíssima per trobar la nena que hi competís”, ha exposat Pinedo.

Nacho Pinedo, director esportiu Martorell Atlètic Club

Sumat a les cites en els Campionats de Catalunya de diferents edats, el MAC celebrarà el dijous 2 de març un control a les instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops, on els atletes del club intentaran assolir més marques mínimes per a d’altres campionats catalans.

Font: El femení sub14 del Martorell Atlètic Club, campió de Catalunya de pista coberta