El Martorell Pàdel Club entrega 400 euros a la Residència Anoia

Categories General

El Martorell Pàdel Club farà una donació de 400 euros a la Residència Anoia per tal que el centre adquireixi material sanitari i lluiti, amb més recursos, per evitar la propagació del coronavirus. El club que presideix Anna Puente ha volgut posar el seu gra de sorra a través d’aquesta donació econòmica, que ha aconseguit gràcies a les quotes dels socis i dels ingressos de la Lliga Social.

Marta Díaz, membre de la junta directiva del club, comenta que “volíem ajudar d’alguna manera i, ja que tenim com a patrocinador la Residència Anoia, ens vam posar en contacte amb ells per veure com podíem col·laborar. Vam decidir fer una aportació econòmica perquè destinin aquests diners al que considerin més necessari”.

Marta Díaz, membre junta directiva Martorell Pàdel Club

“Com a junta ho vam tenir clar des del primer moment. És el nostre petit gra de sorra que fa sentir-nos solidaris i compromesos. Suposarà una petita redistribució de les despeses del club, però tots pensem que és la millor inversió”, apunta Díaz.

Marta Díaz, membre junta directiva Martorell Pàdel Club

Aquesta temporada, el club compta amb uns 160 jugadors, repartits en quatre equips federats, cinc conjunts que prenen part a la lliga PadelCat i 96 parelles de la Lliga Social, que es divideix en set categories. A banda, compta amb 120 nens a l’Escola de Pàdel i que formen dos conjunts d’aquesta categoria.

Font: El Martorell Pàdel Club entrega 400 euros a la Residència Anoia