El martorellenc Antoniu Roca estén el seu lligam amb el RCD Espanyol fins el 2024

Categories General

El jugador martorellenc del filial del RCD Espanyol Antoniu Roca (2002) ha signat la seva renovació amb el club blanc-i-blau per a dues temporades més i formarà part de la seva disciplina fins el 2024, allargant fins als cinc anys, com a mínim, la seva vinculació amb aquest club. Roca, que va tancar l’etapa juvenil a l’entitat blanc-i-blava, es troba en el primer any de la categoria sènior i és un dels candidats a l’ascens a Primera RFEF.

Roca va aterrar al RCD Espanyol ara fa tres temporades, procedent del CF Damm, quan era juvenil de segon any, i s’ha consolidat tant com a blanc-i-blau que ha rebut la confiança per fer-hi el salt cap a la categoria sènior. En la seva trajectòria com a jugador, ha passat pel FC Barcelona (en les etapes aleví i infantil), per la UFB Jàbac Terrassa (sent cadet) i va iniciar-se a l’AE Martorell quan era prebenjamí, per acabar fent el salt a la UDA Gramenet i el CF Badalona dos anys més tard.

El martorellenc ha admès que sembla anar tot rodat, després de tancar-se l’etapa juvenil, fer el pas a la categoria sènior i abans de cloure l’any, rebre l’oferta de renovació. En aquest sentit, ha reconegut que està molt feliç, “he fet el salt des de juvenil, tothom ho espera i és un somni arribar a la categoria sènior”.

Antoniu Roca, jugador RCD Espanyol

El curs 2021-2022 serà un dels que Roca recordi amb motius molt especials, i és que en la seva primera aventura com a sènior ja manen a la classificació del grup III de Segon RFEF. El filial del RCD Espanyol lidera la taula, amb 47 punts, per davant del Teruel, amb 45, i del Numància, que en suma 43. Ser blanc-i-blau, ha reblat Roca, ensenya com el club fa confiança en els més joves: “ho tinc molt en compte, i més tenint com a objectiu arrribar a Primera Divisió, el RCD Espanyol et dona oportunitats per a aconseguir-ho”.

Antoniu Roca, jugador RCD Espanyol

Tot i que només te 20 anys, Roca ha trepitjat molts clubs, i el primer va ser l’AE Martorell quan feia els primers passos en el futbol. Tot i que ja no hi és immers, segueix l’actualitat del club i ha lloat l’evolució que està vivint l’entitat que presideix Rafa Garcia, el CF Martorell. “En els últims anys ha fet un gran salt, hi tinc amics, i m’alegro molt que pugui fer salts cap a dalt”, ha explicat.

Antoniu Roca, jugador RCD Espanyol

Estudiant de Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) a la Blanquerna-Universitat Ramon Llull, el martorellenc combina la seva vida universitària amb els viatges i la disciplina blanc-i-blava. Ara, a vuit jornades per tancar la lliga regular, somia a ser campió de lliga i consumar l’ascens i mirar el primer equip i la Primera Divisió des d’un graó més elevat.

 

Font: El martorellenc Antoniu Roca estén el seu lligam amb el RCD Espanyol fins el 2024