Categories General

El primer equip del Club Handbol Martorell va tornar a guanyar ahir al vespre en el partit que havia de recuperar contra el CH Cerdanyola, el cuer (38-29) i ara encadena dues victòries amb què ha refermat el quart lloc de la classificació. Els groc-i-negres van imposar-se amb el mateix resultat que en el partit d’anada, i que és un dels avantatges més folgats amb què han guanyat aquesta temporada.

Els vallesans, els cuers del grup A de Primera Catalana, no van poder fer res contra uns martorellencs que necessitaven tornar a guanyar i no deixar escapar els quatre primers llocs de la classificació.

Un dels jugadors groc-i-negres, Jose Carreño, no amaga l’alegria per tornar a puntuar i fer-ho durant dues setmanes de manera consecutiva: “Era un partit molt important per creure en lluitar pels dos punts”.

Jose Carreño, jugador CH Martorell

Els martorellencs tindran descans aquesta jornada i hauran d’esperar a la primera setmana del mes de març per tornar a la lliga.

En clau femenina, el primer equip groc-i-negre encara una setmana clau, i és que demà disputarà el segon partit de la setmana. Després del triomf de dimecres contra el Balonmano La Roca, les martorellenques busquen la segona d’aquesta setmana i que els permetria escalar fins a dos llocs a la classificació. El partit de dissabte serà contra l’AEH Les Franqueses (16.00h).

Segons Jordi Florenza, no canviaran el seu plantejament i confia a mantenir la línia amb què van jugar dimecres, perquè els va donar bons resultats.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Les vallesanes són les líders del grup de la permanència a Lliga Catalana, amb 17 punts.

En waterpolo, l’absolut femení del Club Natació Martorell rep aquest vespre el CN Vallirana (20.45h), el líder de la Primera Divisió Catalana Absoluta. Les de Rafa López van jugar per últim cop ara fa dues setmanes i van tancar aquesta jornada amb derrota.

Ara, segons explica el seu tècnic Rafa López, no arriben amb garanties, “encara no tenim l’equip al complet” i creu que l’última derrota les va deixar tocades. El repte d’aquest vespre, a més, és jugar contra un rival invicte.

Rafa López, entrenador CN Martorell

En clau masculina, els de David Torilo visitaran el cuer, el CN Garraf (dissabte, 19.30h). Els martorellencs són quarts, amb 17 punts.

Volen refermar el liderat

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell no tindrà descans i viatjarà fins dissabte per enfrontar-se a l’UD Eivissa (16.30h). Els vermells són líders després de guanyar el filial de l’Industrias Santa Coloma la passada jornada i han aconseguit manar a la taula després d’un mes de desembre amb els pitjors resultats.

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell tindrà descans aquesta setmana però va disputar ahir un partit amistós contra el CF Montanyesa. Els de Javi Cuesta va imposar-s’hi amb un gol de Jesús Peñarrubia (1-0).

Font: El primer equip del CH Martorell tanca una setmana de quatre punts i es consolida al quart lloc