El Sala5 jugarà contra el Guardo FS en la penúltima fase de l’ascens a Segona

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell segueix viu en el playoff d’ascens a Segona Divisió després de guanyar el filial de l’Industrias Santa Coloma (5-1) i ja coneix el rival de la següent fase. El Guardo FS, el líder del grup 1, i que va superar l’O Esteo FS a la primera ronda del playoff , serà l’equip amb qui els vermells se la jugaran a partir d’aquest cap de setmana.

En el partit de dissabte, els colomencs van començar amenaçant la porteria defensada per Imad Ruiz. En els primers compassos, va haver força interrupcions i el partit no va ser fluid. Però a partir del primer gol, les coses van canviar. Joan Rusinés va robar la pilota, la va entregar a Ramón, que li va tornar i Rusi va estrenar el marcador quan només havien passat nou minuts. La pitjor de les notícies va ser l’expulsió de Malik, per dues targetes grogues. Les errades seguien veient-se a la pista, però el marcador poc a poc va anar-se decantant per als vermells. Rui va tornar a veure porteria, ara recollint una passada molt precisa de Pau Albacete. I un minut més tard va ser el mateix Albacete qui va fer el tercer, culminant una bona acció d’Oussama Chefrau.

Amb el marcador a favor, els martorellencs van augmentar la seva pressió defensiva i van insistir des de molt amunt. El premi va arribar a pocs segons de finalitzar el primer temps, quan Marc Mármol va recuperar en defensa i va habilitar a Pavel Pérez perquè fes el quart. En la represa, els vermells van tornar a oferir un nivell defensiu molt alt i van optar per un joc de combinació en atac per mantenir el resultat a favor.

El tècnic Jorge Vargas va optar per jugar amb el porter-jugador i en va treure rèdit, amb un gol de Coco a 11 minuts per al final. Tot i dubtar en alguns moments, els de Víctor González van respondre a la diana amb un gol de Rusi, qui des del seu camp va marcar a porteria buida i va fer el gol de la sentència. El resultat ja no va moure’s més i va permetre els martorellencs sentenciar el seu accés a la següent ronda del playoff d’ascens.

L’entrenador Víctor González va valorar que no patissin en excés, malgrat que pensa que en el segon temps els colomencs van acostar-s’hi força

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Aquesta ronda d’ascens es tanca amb el Santiago Futsal-Mataró, CD El Valle-Tafa FS,  Jaén Paraíso Interior-Gran Canaria FS, CD Otxartabe-Imperial Club Deportivo i l’Unión Tres Cantos-CD Tenerife. Aquest cap de setmana es jugarà l’anada de l’eliminatòria i el proper cap de setmana la tornada i els sis equips que guanyin s’enfrontaran entre ells per decidir els tres equips que ascendeixen a Segona Divisió.

Permanència assegurada

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre ahir davant el CFJ Mollerussa (0-3), un equip que lluitava pel campionat de lliga, en l’última jornada del curs al CE Torrent de Llops. Els martorellencs van començar el partit amenaçant la porteria d’Adrià Rodríguez, amb un Xavi Marco força actiu, però als deu minuts de joc, els lleidatans van desplegar el seu perill ofensiu, amb Adrián Felis com a protagonista.

I va ser a pilota aturada com el CFJ Mollerussa va estrenar el marcador. Primer, Albert Delgado, que va batre Toni Domínguez després d’una possible falta prèvia a Carles Caballeria i a la sortida d’un còrner. Després, Jordi Fabregat va tornar a vèncer Domínguez, que no va poder blocar el xut del visitant, en el servei de cantonada.

La sentència va arribar a mitja hora per al final, quan Jofre Graells va establir el 0-3 definitiu després d’aprofitar a la perfecció una passada d’Adrián Felis. Carles Caballeria va tenir l’oportunitat més clara quan va rematar fora una centrada molt perillosa de Martí Rafanell al minut 72, però la pilota va marxar fora dels tres pals. L’entrenador Javi Cuesta explica que gràcies als resultats previs de la jornada, l’equip va encarar el partit d’una manera més còmoda

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Després d’assegurar-se la permanència a Primera Catalana, el club ha anunciat la renovació de Javi Cuesta amb el primer equip de l’equip blanc-i-vermell per a la propera temporada.

En clau femenina, el primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre el duel directe contra el Gimnàstic Manresa (6-0). Les de Víctor Marco van encaixar dues dianes a la primera meitat i en el segon temps, les del Bages van tornar a mostrar efectivitat en atac amb què van estirar el seu avantatge. Amb quatre gols més, no van donar opcions a les martorellenques de lluitar per la victòria i els tres punts van quedar-se a Manresa.

Font: El Sala5 jugarà contra el Guardo FS en la penúltima fase de l’ascens a Segona