En marxa el curs ‘Activitats Auxiliars de Comerç’ al Centre de Promoció Econòmica

Categories General

Avui comencen les classes del quart i últim curs de la Formació Ocupacional d’enguany, el Certificat de Professionalitat ‘Activitats Auxiliars de Comerç’ al Centre de Promoció Econòmica de Martorell . Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats.

El curs consta de 310 hores totals dividides en sis mòduls formatius amb 230 hores teòriques, 40 hores de formació complementària i 40 hores practiques. L’objectiu és desenvolupar les funcions en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, per compte d’altri, o propi en el cas del repartiment de proximitat, seguint les instruccions rebudes i sota la supervisió directa d’un responsable l’establiment o repartiment comercial.

La formació iniciada avui acabarà l’1 de juliol i es farà de forma intensiva de dilluns a divendres en horari de matins, de 9.00 a 14.00h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Font: En marxa el curs ‘Activitats Auxiliars de Comerç’ al Centre de Promoció Econòmica