Es presenta el Punx Fest, destí obligat per als fanàtics de la música electrònica

Categories General

Aquest dimarts s’ha presentat a Casa SEAT de Barcelona la primera edició del festival de músiques electròniques Punx Fest, que se celebrarà el divendres, 1 d’abril, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Martorell, amb la col·laboració de Rumble Fish, Flaix FM, Different Records i Casa SEAT. Les entrades estan disponibles al web entrades.martorell.cat .

El Punx Fest oferirà una experiència única als assistents i un aparador artístic electrònic amb Abel Ramos, Albert Neve, B Jones, Castion, DGrace, JP Candela, Kaeru, Blondex, Dylerz, Jiraff, Mark Clark b2b Marco G, Nedd Këos i Speaker Sounds. Una barreja de les principals figures de l’escena estatal i emergents figures locals que punxaran Electrònica Dance Music, Tech House, Deep House, Disc Chill House, Electro Pop i Música electrònica de ràdio.

El festival estarà repartit en dos escenaris indoor i outdoor, a més d’un espai gastro & market, al recinte de Ca n’Oliveres, recinte que compta amb una excel·lent dotació tècnica i d’infraestructures, així com amb la possibilitat de poder créixer exponencialment, fins a una capacitat de 8.000 persones.

El Punx Fest es vol convertir en un destí obligat per a tots els amants de la bona música electrònica, esdevenint l’epicentre d’experiències del Baix Llobregat Nord i, per extensió, de la demarcació de Barcelona i Catalunya. Una plataforma viva, dinàmica, d’hibridació, un factor clau en el desenvolupament cultural territorial i un espai segur on poder gaudir d’un cartell excepcional amb els artistes de música electrònica més potents del país.

Els principals objectius del Punx Fest de Martorell són transformar la realitat musical i social del poble i del seu entorn a partir de programacions adreçades a un públic jove; apropar la cultura als joves i fomentar la creació de nous públics; afavorir la participació activa en la vida cultural del municipi de grups joves, artistes i col·lectius de Martorell; dotar d’eines als creadors i artistes per donar resposta a les noves expressions musicals.

“La Nau 2 de Ca n’Oliveres és un espai molt ben equipat on fèiem una programació estable per a gent jove que vam haver de suspendre a causa de la pandèmia. El Punx Fest serà el punt d’arrencada per recuperar la normalitat de l’oferta lúdica a Martorell, que volem fer de bracet amb els joves perquè sigui un referent al nostre poble i als del voltant”, ha afirmat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La regidora de Joventut, Raquel Sans, ha dit que “busquem retrobar-nos amb la gent jove i que s’impliqui en la cultura a través de la música. Per aquest motiu apostem pel Punx Fest a Martorell”.

Raquel Sans, regidora de Joventut

Andreu González, regidor de Cultura, ha explicat que “una de les singularitats d’aquesta activitat és que és una proposta tranversal de les regidories de Cultura i Joventut. Ha de ser el punt de partida per a noves propostes adreçades al públic jove”.

Andreu González, regidor de Cultura

La idea de celebrar aquest festival va sorgir del discjòquei martorellenc Saüc Roman durant el confinament. “Vaig presentar a l’Ajuntament un dossier amb la proposta i la van acollir molt bé, fins a donar-li forma”, ha dit el jove, qui també ha assegurat que serà “un esdeveniment amb un cartell increïble, amb els millors artistes de l’escena electrònica del país i artistes emergents de la zona que tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent”.

Saüc Roman, precursor Punx Fest

Dimarts, 26 de març, a les 18.30h, els discjòquei Albert Neve oferirà una xerrada didàctica a Casa SEAT en la que donarà consells de tècnica i producció per a crear èxits musicals. A més, aprofitarà l’ocasió per donar un petit avançament de què trobarem a la seva sessió de l’1 d’abril al Punx Fest.

Font: Es presenta el Punx Fest, destí obligat per als fanàtics de la música electrònica