En marxa la campanya de Nadal de Nou Martorell amb ‘El teu tiquet té premi’

Categories General

L’associació per a la promoció del comerç i dels serveis Nou Martorell ha posat en marxa la campanya de foment de compres de Nadal sota el lema ‘El teu tiquet té premi’. Per a cada compra feta a alguns dels prop de 60 comerços associats, el client optarà a una segona compra gratuïta pel mateix import de la que hagi fet en aquell establiment.

Tots els clients que, un cop realitzades les compres en aquestes botigues, dipositin el tiquet a l’urna que tindrà a disposició la botiga, participaran en el sorteig dels tiquets de les compres, fins a un valor total de 3.000 euros. “Un cop feta la compra, caldrà que empleni el tiquet amb el nom i el telèfon de contacte”, destaca el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Els tiquets recollits fins al 23 de desembre entraran en un sorteig que es farà el 30 de desembre a les 11.00h en directe a Ràdio Martorell (91.2 FM). “Anirem traient tiquets fins arribar als 3.000 euros. Així, per exemple, si surt un tiquet de compra de 30 euros, el seu propietari podrà anar a la mateixa botiga a adquirir el que vulgui pel mateix valor”.

Marc Casasayas, president de l’associació Nou Martorell

Una seixantena d’establiments adherits participen a la campanya ‘El teu tiquet té premi’, oferint als seus clients l’oportunitat de repetir la segona compra gratuïta. El distintiu es localitza a través d’un cartell a l’entrada de cada botiga.

L’objectiu és agrair la confiança al comerç de proximitat, premiar als clients per les seves compres de Nadal i incentivar el consum a les botigues associades.

 

Font: En marxa la campanya de Nadal de Nou Martorell amb ‘El teu tiquet té premi’