Suspesa la Fira de Santa Llúcia del barri de Rosanes

Categories General

L’associació de veïns del barri de Rosanes ha anunciat, a través d’un comunicat, que suspèn les activitats de la Fira de Santa Llúcia que s’havien de celebrar aquest mes a la plaça 25 de Setembre. La decisió respon a la voluntat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries per fer front a la COVID-19.

D’aquesta manera, enguany no es prepararà la tradicional escudella barrejada del barri cuinada pels veïns, així com tampoc tindrà lloc l’esmorzar de germanor, les activitats infantils, els concerts o les parades d’entitats de la població que habitualment s’apleguen al llarg de la matinal de diumenge, en dates properes a l’onomàstica de Santa Llúcia. Enguany, estaven previstes pels dies 19 i 20 de desembre.

“A la junta ens sap molt greu prendre aquesta decisió, perquè és una festa mot entranyable dins del barri i a la que venen veïns d’altres punts de Martorell, però les circumstancies de la pandèmia i les mesures que ens han anat marcant ens l’han fet prendre”, diu el president de l’associació de veïns Xavier Folqué.

Xavier Folqué, president de l’associació de veïns del barri de Rosanes

Xavier Folqué espera “fer de nou la Fira de Santa Llúcia l’any que ve i que tot hagi passat”, i argumenta que “els esdeveniments amb aglomeracions de persones en un nombre elevat, com és el cas de la Fira de Santa Llúcia, són un risc potencial per a la transmissió del virus”.

Xavier Folqué, president de l’associació de veïns del barri de Rosanes

El president de l’associació de veïns del barri de Rosanes demana al veïnat i als habituals a la festa “comprensió per la decisió presa “estem segurs que entendreu la situació i estareu d’acord amb la nostra decisió. Esperem i desitgem poder-nos retrobar el més aviat possible.”

Font: Suspesa la Fira de Santa Llúcia del barri de Rosanes