Ilias Akhomach i Laia Martret convocats amb la Selecció Espanyola sub-19

Categories General

Ilias Akhomach ha estat convocat amb la Selecció Espanyola sub-19, que a partir del 3 de juliol a Malta, lluitarà per fer-se amb el trofeu europeu per novena vegada a la seva historia. Laia Martret ha estat cridada per la sub-19 femenina per a la preparació de l’Eurocopa, que se celebrará a Bèlgica del 18 al 30 de juliol.

La sub-19 masculina, amb el martorellenc Ilias Akhomach (FC Barcelona) entre les seves files, està concentrada des de dilluns a Alacant, més concretament a l’Albir Garden Resort d’Alfaç del Pi, per preparar el campionat. Hi romandrà a la localitat alacantina fins al 30 de juny. Aquell dia l’equip es traslladarà a Barcelona per marxar l’endemà, 1 de juliol, cap a Malta, seu del campionat.

Abans de la sortida de l’equip cap a Malta, el seleccionador José Lana descartarà cinc jugadors, ja que la Selecció en la fase final només pot tenir 20 futbolistes.

Els partits de la fase de grups que haurà de disputar la Selecció Espanyola són els següents: Islàndia-Espanya el 4 de juliol, a les 21.15h al Centenary Stadium; Grècia-Espanya el 7 de juliol, a les 18.00h, al Gozo Stadium, i Espanya-Noruega el 10 de juliol, a les 21.00h, al Estadio Nacional Ta’ Qali.

D’altra banda, Sonia Bermúdez, entrenadora de la sub-19 femenina ha citat 24 jugadores, entre elles la martorellenca Laia Martret (FC Barcelona) per continuar la preparació, del 26 de juny al 7 de juliol, abans de la gran cita europea. L’equip es desplaçarà a Bèlgica, del 18 al 30 de juliol, per disputar la fase final del torneig.

Després de celebrar el sorteig a la seu de la Reial Federació Belga de Futbol a Tubize, la Selecció sub-19 femenina ja coneix el seu full de ruta per disputar aquest estiu la màxima cita continental. Espanya, que ha quedat enquadrada en el Grup B, es veurà les cares amb Islàndia, França i Txèquia. Al grup A participaran les seleccions de Bèlgica, Àustria i Països Baixos.

Els vuit equips classificats viatjaran a Bèlgica per lluitar pel títol. Les dues primeres seleccions de cada grup es classificaran per a les semifinals del 27 de juliol. El torneig servirà com a classificació europea per a la Copa Mundial Femenina sub-20 de la FIFA 2024.

Font: Ilias Akhomach i Laia Martret convocats amb la Selecció Espanyola sub-19