L’11è ‘Accelera el creixement’ dona suport a empreses amb alt potencial

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, junt amb Pimec i la Diputació de Barcelona, impulsa l’11a edició del programa ‘Accelera el creixement’. Les empreses seleccionades, un total de 50, tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i assessorament amb experts per fer créixer el seu negoci.

El programa ‘Accelera el creixement’ s’adreça exclusivament a pimes micro, petita o mitjana empresa amb tres o més treballadors, amb una antiguitat mínima de cinc anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i tinguin voluntat d’invertir en el seu creixement, apunta Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de Martorell.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

Moles destaca que la participació al programa té un cost total de 5.500 euros euros, però l’empresa només es fa càrrec d’una part (500 euros+IVA), un cop seleccionada, i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

L’objectiu és que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

En edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit nou empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla.

Inscripcions i contacte

Les empreses de Martorell interessades s’han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció , fins al 13 de juny, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (camí del Riu s/n 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat. També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/ .

Font: L’11è ‘Accelera el creixement’ dona suport a empreses amb alt potencial