‘Pauline a la platja’ i els jocs de l’amor, divendres al Cineclub del Diable

Categories General

Pauline a la platja és la pel·lícula del Cineclub del Diable d’aquest divendres, 6 de maig, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Organitza l’associació Cinema del Diable amb el suport de la Regidoria de Cultura. Podeu comprar el tiquet a entrades.martorell.cat .

És una pel·lícula francesa de 1983 dirigida per Éric Rohmer. El film forma part del cicle ‘Comèdies i proverbis’, formada per altres cinc pel·lícules entre les quals destaca El raig verd , guanyadora del Lleó d’Or al Festival de Cinema de Venècia de 1986.

Narra l’estiu apassionat de la jove Pauline i la seva cosina Marion a una localitat de Normandia. El director hi plasma la línia que separa l’amor del desig i es pregunta constantment sobre les relacions de parella, i els seus estira i arronsa. Rohmer ens presenta la trama en forma de comèdia romàntica, tot fent que l’espectador es plantegi moltes qüestions sobre l’amor, però sense arribar a prendre-les seriosament.

La cinta està protagonitzada per Amanda Langlet, Arielle Dombasle, Pascal Greggory, Féodor Atkine, Simon de La Brosse i Rosette. Éric Rohmer va ser guardonat com a millor director per aquesta pel·lícula al Festival de Cinema de Berlin l’any 1983.

Font: ‘Pauline a la platja’ i els jocs de l’amor, divendres al Cineclub del Diable