La Deixalleria Municipal i la Deixalleria Mòbil recuperen l’horari i la ruta habitual a partir de l’entrada en vigor de la fase 2

Categories General

La Deixalleria Municipal reprendrà el seu funcionament en l’horari i calendari habitual dilluns, 8 de juny, un cop Martorell entri a la fase 2 del pla de desconfinament. L’Ajuntament activarà les mesures de prevenció, seguretat i higiene necessàries per minimitzar el risc de contagi i demana a la ciutadania que es faci un ús responsable del servei per evitar aglomeracions.

A les instal·lacions de la Deixalleria Municipal, ubicada al polígon industrial de Can Bros (c/ Tarragona s/n) hi haurà cartells amb les normes a seguir, com ara l’obligatorietat de l’ús de mascaretes, respectar les distàncies recomanades i l’aforament màxim de dos vehicles permès. El regidor de Medi Ambient, Albert Fernández, apunta que “es prendran totes les mesures d’higiene i seguretat per donar un servei òptim. Demanem als ciutadans que facin un ús esglaonat, tenint en compte que l’horari serà l’habitual”. L’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h i de 16.00 a 19.00h, i dissabtes de 9.00 a 13.30h.

La Deixalleria Mòbil, que se situa alternativament a cada barri del poble, també “recuperarà la seva ruta i horaris habituals a partir de dimecres, 10 de juny, i també disposarà de cartells informatius amb les mesures de seguretat i higiene per minimitzar el contacte directe entre els treballadors i els usuaris”. Aquest servei “recull residus petits que no es poden llençar als contenidors del carrer”, comenta el regidor. Aquí  podreu consultar tot el que es pot dipositar a la Deixalleria Mòbil.

Albert Fernández, regidor de Medi Ambient

La recollida de trastos vells, recollida de paper i cartró comercial i recollida de restes vegetals de jardineria i poda continuarà fent-se com fins ara, ja que Martorell ha estat un dels pocs municipis que ha mantingut aquests serveis durant el confinament per tal de reduir al màxim la mobilitat ciutadana i facilitar el reciclatge als veïns i botiguers, incideix Fernández.

“Reciclar bé té com a finalitat millorar la qualitat ambiental i oferir un entorn urbà més saludable i segur a la ciutadania”, recorda el regidor. Els objectius principals són garantir el manteniment dels ecosistemes i medi natural, lluitar contra el canvi climàtic disminuint les emissions de contaminants i reduir el consum de recursos com aigua o energia per fer noves matèries primeres.

Albert Fernández, regidor de Medi Ambient

Per a més informació, podeu consultar la web www.martorell.cat/recicla, trucar al telèfon 93 775 34 34 o enviar un correu electrònic a mambient@martorell.cat .

Font: La Deixalleria Municipal i la Deixalleria Mòbil recuperen l’horari i la ruta habitual a partir de l’entrada en vigor de la fase 2