La FACC i el BBVA lliuren una tauleta digital a la Residència Sant Joan de Déu per facilitar el contacte amb els familiars

Categories General

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA han fet una donació de 60 tauletes digitals a 60 residències o entitats d’atenció a domicili d’arreu de Catalunya, entre elles a la Residència Sant Joan de Déu de Martorell. ‘T’apropem als teus’ és el lema d’aquesta acció, que pretén facilitar la comunicació entre els avis i àvies que viuen en aquestes residències i els seus familiars, i així contribuir a la millora del seu benestar emocional.

De les 60 tauletes, 44 es repartiran a la província de Barcelona; tres a les comarques de l’Alt Penedès, Anoia i Osona, tres al Bages, sis al Baix Llobregat (Castelldefels, Cervelló, El Prat de Llobregat, Esplugues, Martorell i Pallejà), 12 al Barcelonès, set al Maresme, sis al Vallès Occidental i set al Vallès Oriental. Així mateix, quatre a municipis de Girona, sis de Lleida i sis de Tarragona.

Aquesta acció, que s’ha fet en contacte amb l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), vol ajudar a millorar la complicada situació de les persones grans que viuen en centres de la tercera edat, que les obliga a estar aïllades i lluny dels seus familiars. A la vegada vol reconèixer i facilitar la feina que realitzen els professionals i les professionals d’aquest sector greument afectat pel coronavirus. La donació de tauletes se suma a altres accions culturals i socials que tant la FACC com BBVA estan portant a terme des que es va iniciar la pandèmia.

Font: La FACC i el BBVA lliuren una tauleta digital a la Residència Sant Joan de Déu per facilitar el contacte amb els familiars