La FHSJDM recupera les sessions ‘online’ per a embarassades

Categories General

Aquest dijous, 24 de març, tornen a començar les noves sessions per a embarassades de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). L’equip de llevadores realitzaran xerrades online en directe i de manera regular, per donar suport a les futures mares.

La primera sessió serà una guia pas a pas per omplir el Pla de Naixement i resoldre tots els dubtes que hi hagi entorn al part. Amb l’ajut de la llevadora, les futures famílies, podran entendre la importància de tenir tota la informació preparada de cara al part. La xerrada serà online el 24 de març, a les 17.00h.

Roser Palau, llevadora referent de la FHSJDM, explica que aquesta sessió busca “acompanyar les famílies, informar-les de les opcions de part que ofereix la FHSJDM i ajudar-les a omplir el Pla de Naixement per saber com volen que sigui el part i tinguin una experiència molt més positiva”.

Roser Palau, llevadora referent FHSJDM

A banda de la sessió sobre el Pla de Naixement, “farem d’altres més específiques que dependran de la demanda de les famílies. De moment, tenim programada una sobre lactància materna i una altra sobre hipnopart”.

Roser Palau, llevadora referent FHSJDM

Per accedir a les sessions, ho podeu fer a través d’aquest link i per tenir més informació de les properes sessions o sobre altres temes relacionats amb l’atenció al part, podeu accedir a la pàgina web www.fhsjdm.cat .

Font: La FHSJDM recupera les sessions ‘online’ per a embarassades