La guanyadora dels Premis Gaudí ‘Sis dies corrents’, divendres al Centre Cultural

Categories General

Dins el Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català, l’associació Cinema del Diable projecta divendres, 25 de març, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural la pel·lícula Sis dies corrents de Neus Ballús. Podeu comprar la vostra entrada al portal entrades.martorell.cat .

Explica la història de Valero, Moha i Pep, treballadors d’un petita empresa de fontaneria i electricitat a les afores de Barcelona. Al llarg de la pel·lícula veurem com és una setmana de les seves vides i les vivències que hi ha darrere de cada reparació.

Protagonitzada per Valero Escolar, Mohamed Mellali i Pep Sarrà, la pel·lícula de Ballús ens construeix el relat de la relació que s’estableix entre els operaris i els clients, a través d’una comèdia tendra, natural i plena de carisma.

Sis dies corrents ha rebut diversos premis en l’última edició dels Premis Gaudí, en les categories de millor direcció de pel·lícula, millor pel·lícula i millor muntatge. A més, també va guanyar un Premi Espiga de Plata en la 66a edició de la Setmana Internacional del Cinema de Valladolid.

Font: La guanyadora dels Premis Gaudí ‘Sis dies corrents’, divendres al Centre Cultural