La música tornarà a sonar aquest estiu a Martorell amb el ‘PAS Canviat’

Categories General

El PAS (Pont a les Arts Sonores) es reformula en la seva 7a edició per oferir, del 24 de juliol al 8 d’agost, una programació musical i una oferta gastronòmica renovada, de màxima qualitat i adaptada als temps de la COVID-19. Mélodie Gimard, Patáx, Meritxell Neddermann, Marc Parrot i Eva Armisén, i la Belluga completen un cartell musical d’excepció en un festival que enguany es trasllada a la Piscina Municipal d’Estiu de Martorell.

El festival repeteix presència a l’escena cultural catalana consolidat de ple com un dels esdeveniments artístics de referència i amb tot a punt per a oferir aquest 2020 una edició adaptada a la realitat sanitària. Música, gastronomia, diversitat i eclecticisme en un entorn natural i cultural privilegiat, seguiran sent seus els ingredients principals. Concerts variats per a tots els gustos amb l’objectiu de seguir apropant la música a la gent, i propiciar una oferta artística gratuïta de primer nivell.

“Enguany el festival tindrà una peculiaritat molt important, no es podrà celebrar on es venia fent de forma tradicional, al costat del pont del Diable. Hem de mantenir distància de seguretat i la mascareta és obligatòria. Ens hem vist obligats a organitzar-lo a la Piscina d’Estiu, un altre emplaçament que creiem agradarà els martorellencs”. Precisament pel distanciament i la capacitat limitada, hem doblat les actuacions, de manera que cada dia n’hi haurà que es repetirà l’endemà. Si algú no ha pogut assisistir-hi el primer dia, podrà fer-ho el segon”.

Andreu González, regidor de Cultura

El 24 i 25 de juliol el ‘PAS Canviat’ donarà el tret de sortida amb el flamenc fusionat amb jazz i la música moderna de Mélodie Gimard a la piscina d’estiu. Seguirà Patáx, els dies 31 de juliol i 1 d’agost, oferint un directe potent, fresc i atrevit. Meritxell Neddermann arribarà el 7 i 8 d’agost, amb un intimisme pop i amb una música serena, magnètica i sensual que atraparà al públic.

González avança que novament, les propostes miren de complaure tots els gustos: flamenc, jazz, salsa, música negra americana o cançó d’autor. Tot amb un punt en comú: la qualitat musical dels artistes novells o experimentats.

Andreu González, regidor de Cultura

Mentrestant, la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal acollirà l’espai del festival dirigit als més menuts, el PAS Petit, per on enguany hi passaran Marc Parrot i Eva Armisén l’1 d’agost, i La Belluga el 8 d’agost per apropar els artistes i la música als infants de la casa.

L’obertura de portes es farà una hora abans de l’inici de cada espectacle i l’aforament serà limitat. Per accedir al recinte, a més, caldrà complir totes les mesures de seguretat i d’higiene establertes. En aquest sentit, serà obligatori l’ús de mascareta i respectar la distància interpersonal mínima. A més, a l’entrada de la piscina s’habilitarà un dispensador amb gel hidroalcohòlic.

Les entrades per a les diferents actuacions, que són de caràcter gratuït, ja es poden adquirir a través del web pas.martorell.cat o a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), on també podreu consultar tota la informació sobre el festival i la programació completa .

Font: La música tornarà a sonar aquest estiu a Martorell amb el ‘PAS Canviat’