La Ràdio celebra el mig miler de programes del ‘Martorell a Debat’

Categories General

Prop d’una cinquantena de persones han participat en el programa especial del Martorell a Debat que, aquest dijous, s’ha celebrat a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural. Es tracta d’una majoritària representació dels tertulians que, al llarg de més de 13 anys en antena, han participat al programa de l’emissora municipal. Tots ells han tingut veu en una edició especial de dues hores, emesa en directe.

La trobada ha començat amb una salutació a càrrec de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i del regidor de Comunicació, Lluís Sagarra. Tot seguit, ha engegat el debat, en el que els tertulians han fet un repàs als principals temes que marquen l’actualitat local i han acabat brindant per a moltes edicions més del programa de participació ciutadana de la ràdio, i han acabat fent-se una fotografia de família.

Fonollosa ha posat en valor la tasca dels tertulians, que han fet possible arribar als 500 programes parlant de Martorell: “Gent com vosaltres que parla i debat sobre Martorell, que acumula molta saviesa junta, és molt bo. I com a ajuntament, ens feu veure coses que potser no vèiem, i de vegades ens toca el rebre, però és bo que així sigui, perquè a través de les crítiques i del debat es creix i fem que aquest poble avanci”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Sagarra, ha agraït a tothom la seva presència en una celebració com aquesta i la participació en el programa:

Lluís Sagarra, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Martorell

‘Martorell a Debat’ s’emet tots els dijous de 19.00 a 20.00h, i aplega cada setmana als estudis de Ràdio Martorell a tres persones vinculades i involucrades en el teixit associatiu del poble. En aquesta ocasió, però, n’ha aplegat prop de cinquanta. L’editor i presentador del programa, Jaume Monés, ha valorat com a “fantàstica” l’experiència i ha destacat que “el debat ens enriqueix i ens ajuda a empatitzar, fins i tot amb aquells amb qui no estem d’acord en algun tema”.

Jaume Monés, editor i presentador del ‘Martorell a Debat’

El Martorell a Debat va estrenar-se a l’emissora un 10 de gener de 2008 i s’ha emès des d’aleshores de manera ininterrompuda, amb l’excepció dels primers mesos de la pandèmia. Durant una hora setmanal, el programa posa a debat tot tipus de temes d’actualitat relacionats amb Martorell. Hi participen cada setmana els tertulians dels dels estudis, però també es proposen altres vies de participació, com ara el telèfon del directe (93 774 24 44) o el correu electrònic radio@martorell.cat.

Font: La Ràdio celebra el mig miler de programes del ‘Martorell a Debat’