La Xarxa i Òmnium fan la 8a Marató de Contes diumenge en línia

Categories General

El proper diumenge, 20 de desembre, a les 12.00h, se celebra la 8a Marató de Contes en català, una activitat que organitzen La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil i Òmnium Cultural Martorell, i que compta amb la col·laboració de la Biblioteca Martorell. La present edició no se celebrarà en cap espai físic, sinó que es farà de manera virtual, a través de la plataforma martorelldigital.cat .

La Marató de Contes serà una mica diferent enguany, però busca mantenir plenament la seva essència. Per això, es farà en línia, amb una presentació i comiat a càrrec de la Companyia Sgratta. Entremig, les dues entitats proposen el repte ‘Explica’m un conte’. Els infants, acompanyats dels seus familiars, hauran de triar un conte tradicional d’entre una llista que facilita l’organització.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa, explica el mecanisme d’enguany i els contes entre els que podran triar els infants: “Hansel i Gretel ; El Patufet ; L’aneguet lleig ; Els músics de Bremen ; El gat amb bótes ; Sant Jordi i el drac; Les 7 cabretes i el llop i La Caputxeta forçuda “. Els menuts que hi participin hauran de fer un Tik Tok o bé penjar un vídeo a Instagram, amb el hashtag #laxarxamarato.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa

Com és habitual, la vetllada també té un caràcter solidari. Degut al fet que enguany no es podrà fer donatiu físicament, les entitats organitzadores proposen a tothom qui vulgui fer un donatiu de 5 euros a La Marató de TV3, a través d’aquest enllaç . També es podran comprar entrades de Fila 0 per a La Marató de Contes al mateix web.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa

D’entre tots els participants, l’organització sortejarà un premi, consistent en un abonament per a poder veure els quatre espectacles de pagament de teatre familiar de La Xarxa dins la programació de 2021. Aquests quatre espectacles de pagament són: Italino Grand Hotel de la companyia La Tal (17 de gener); Gúlliver al país de Lil·liput , del Centre de Titelles de Lleida (7 de febrer); La petita Campmany  de la Companyia Tanaka (7 de març) i La Caputxeta , de l’Estaquirot (11 d’abril). Tots quatre se celebran, si no hi ha canvis, a la Nau#2 de Ca n’Oliveres a les 12.00h.

Font: La Xarxa i Òmnium fan la 8a Marató de Contes diumenge en línia