Martorell fa costat a la campanya solidària de l’ACM per promoure l’ús de la mascareta

Categories General

L’Ajuntament de Martorell s’ha sumat a la campanya de L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ‘Fes que destaqui’, de suport a La Marató de TV3 contra la COVID-19. Per cada municipi que s’hi adhereixi a partir de la difusió a la ciutadania tot tipus de material informatiu proporcionat per l’ACM per lluitar contra la malaltia, aquesta donarà 50 euros a la causa.

El ‘Fes que destaqui’ és una iniciativa que consciencia, informa, difon i sensibilitza sobre un ús responsable de la mascareta i el seguiment de les mesures de seguretat, higiene i protecció. Per això, facilita als ajuntaments catalans un conjunt de materials divulgatius -en tota mena de formats, suports i mides- amb informació de mesures que pot seguir la ciutadania per lluitar contra la COVID-19.

El material facilitat, que els propers dies es difondrà a través dels mitjans oficials de l’Ajuntament de Martorell, consta de fotografies i dissenys de la campanya en diferents suports –oppis , banderoles de fanal, lones, torretes, cartells en format DIN A3, posts per a Facebook i Instagram i bànners horitzontals i verticals-. La corporació municipal, a través dels seus diferents canals de comunicació -webs i xarxes socials- en farà difusió, amb l’ús del hashtag #TocaATothomACM.

L’entitat municipalista vol, d’aquesta manera, sumar esforços entre els seves entitats adherides amb la intenció d’aportar un gra de sorra en la lluita contra la COVID-19, que és el motiu escollit per La Marató de Televisió de Catalunya en aquest 2020. L’esdeveniment solidari se celebrarà el proper diumenge 20 de desembre.

Font: Martorell fa costat a la campanya solidària de l’ACM per promoure l’ús de la mascareta