La Xarxa Martorell programa set espectacles de teatre infantil i familiar per al 2021

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell ha confeccionat una programació d’esdeveniments -teatrals, de titelles, dansa, rondalles, circ i màgia- per al primer semestre de 2021. En total, es preveu la celebració a Martorell de set espectacles -quatre d’ells, de pagament i tres de gratuïts-. L’entitat posarà a la venda un abonament per a veure els quatre espectacles de pagament al preu de 12 euros.

Per tal d’adaptar-se a les màximes condicions de seguretat, els espectacles es faran a la Nau#2 de Ca n’Oliveres, que permet garantir les mesures de distància interpersonal. Seran sempre en diumenge a les 12.00h. No obstant, l’escenari o la mateixa celebració de l’esdeveniment pot variar segons la situació de la pandèmia en cada moment i el que dictaminin les autoritats sanitàries.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell, destaca aquesta i altres mesures de seguretat adquirides, com ara l’obtenció exclusiva de les entrades per internet -sense venda a taquilla- i el fet de no imprimir publicitat, sinó difondre-la al web i xarxes socials.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Domènech qualifica “d’excel·lent” la programació prevista per l’arrencada de 2021, amb set espectacles: “Un cada mes. N’hi haurà quatre de pagament i tres de gratuïts. Trobareu tota la informació a laxarxamartorell.cat”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Si tot va bé, la programació començarà el 17 de gener amb la companyia La Tal, que presenta Italino Gran Hotel . La seguiran tres propostes de teatre familiar i titelles: Gúlliver al país de Lil·liput , del Centre de Titelles de Lleida -7 de febrer-; La petita Campmany de la Companyia Tanaka -7 de març- i La Caputxeta , de l’Estaquirot -11 d’abril-.

Ja de caràcter gratuït, la programació es completarà el 26 l’abril amb la Companyia Ponten Pie i l’espectacle Loo , teatre de sensacions recomanat per a nenes i nenes de 2 a 5 anys. Seguirà el 16 de maig amb Joc de cadires de la Cal Teatre, i finalment Antipasti de la companyia El que ma queda de teatre, amb circ i màgia inclosa el 13 de juny.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

La Xarxa ha creat un abonament al preu de 12 euros -tant per a infants a partir de 3 anys com per a adults- per a veure els 4 espectacles de pagament. Per a obtenir-lo, o bé per comprar entrades a algun dels espectacles -al preu únic de 6 euros per persona- cal dirigir-se al web www.laxarxamartorell.cat .

Programació de La Xarxa 2021

Font: La Xarxa Martorell programa set espectacles de teatre infantil i familiar per al 2021