L’Ajuntament contracta quatre persones aturades de Martorell a través del Pla d’Ocupació ‘Treball i Formació COVID-19’

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa aquesta setmana el Pla d’Ocupació Municipal ‘Treball i Formació COVID-19’. Donarà feina, durant nou mesos, a quatre persones de Martorell en situació d’atur. Està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació (SOC) de la Generalitat de Catalunya i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

Els quatre participants han fet aquest dimarts la formació en Riscos Laborals a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell. Comencen a treballar a diferents dependències municipals, del 10 de novembre de 2020 al 9 d’agost de 2021, amb una jornada laboral de 37,50 hores setmanals. Els llocs de treball que s’han cobert són tres ajudants per la Brigada Municipal i una auxiliar administrativa pel Departament d’Habitatge.

En aquesta ocasió, el Pla d’Ocupació ‘Treball i Formació COVID-19’ s’ha adreçat a dos col·lectiu específics en les següents línies: ‘Línia COVID-19 Treball i Formació’ adreçada a persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, aquest inclòs. I ‘Línia PANP-COVID Treball i Formació’ destinada a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni ajuts.

Font: L’Ajuntament contracta quatre persones aturades de Martorell a través del Pla d’Ocupació ‘Treball i Formació COVID-19’