L’Ajuntament contracta sis persones en atur dins el projecte ‘Treball als barris’

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa nous plans d’ocupació municipals, en el marc del projecte ‘Treball als Barris 2021’, que dona feina a sis persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat pel Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

La Generalitat de Catalunya, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell una subvenció per a la realització d’accions emmarcades en el Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, projecte ‘Treball als barris’.

Els usuaris del nou pla d’ocupació han començat a treballar l’11 de novembre i durant sis mesos, fins al 10 de maig de 2022, prestaran els seus serveis amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, executant actuacions del projecte ‘Millora de l’espai públic i neteja d’espais oberts i edificis del barri de la Vila’. Els llocs de treball que s’han cobert són tres de neteja i tres de jardineria.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, apunta que “són persones que s’han format, que estan buscant feina i que tenen problemes d’ocupació per edat, gènere o situacions vitals diverses. Ara tindran l’oportunitat de continuar treballant, aprendre i estar inserides en el món laboral”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Els sis usuaris dels nous plans d’ocupació han començat a treballar després de fer la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals impartida aquests dijous a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Projecte ‘Treball als barris’ 2021

El projecte ‘Treball als barris’ es tracta d’un dispositiu de suport i foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció, integrat per diferents programes gestionats pel Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

L’objectiu dels plans d’ocupació emmarcats en aquest programa és que les persones contractades puguin adquirir o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, amb la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.

Font: L’Ajuntament contracta sis persones en atur dins el projecte ‘Treball als barris’