L’Ajuntament de Martorell preveu reobrir l’atenció ciutadana presencial en la fase 2

Categories General

L’Ajuntament de Martorell comença a activar gradualment els serveis presencials que permetin les autoritats sanitàries. El proper dilluns reprendrà l’atenció presencial als ciutadans, si el Ministeri de Sanitat aprova l’entrada del nostre municipi a la fase 2 de la desescalada. Actualment, s’estan reorganitzant els equips i els horaris, que es donaran a conèixer properament.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha recordat que “alguns serveis ja han anat reobrint tímidament, com la Biblioteca Municipal, amb totes les mesures de prevenció necessàries. La resta d’atenció presencial l’anirem reobrint la propera setmana. La prevenció i la seguretat ens guiaran en cada pas que fem per recuperar els serveis presencials. Ho farem de manera que puguem garantir la seguretat dels usuaris i dels treballadors”.

A l’Ajuntament l’atenció ciutadana, ha funcionat per via telefònica i telemàtica “L’objectiu ha estat, i continua sent, minimitzar el risc de contagi i alhora garantir el funcionament ordinari de l’administració local”. Només el personal dels Serveis Socials Bàsics ha continuat en el seu lloc de treball de forma presencial. “Han estat imprescindibles per a que tothom pogués seguir el confinament a casa i hem d’agrair als treballadors i treballadores el seu esforç i compromís per fer funcionar els serveis de Martorell dia a dia”.

141 afectats per coronavirus

Pel que fa a les dades de l’epidèmia, avui seguim sense tenir a l’Hospital Sant Joan de Déu cap ingressat ni professional amb positiu. Hi ha nou persones aïllades pendents del resultat de la prova. A l’Hospital del Sagrat Cor hi ha avui tres positius i 138 veïns i veïnes de Martorell confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu. En total, 141 persones infectades de coronavirus de les quals 140 són de Martorell. Avui tampoc no hem de lamentar cap defunció.

L’alcalde ha insistit que “cal evitar activitats innecessàries i que un pas en fals, i un rebrot de l’epidèmia, ens podria fer perdre allò que hem guanyat en aquests mesos de sacrifici”. “Si mirem enrere, hem avançat molt en la lluita contra l’epidèmia. Ara queda el més difícil, que és evitar el relaxament i no abaixar la guàrdia en cap moment.Recordeu que hem de seguir complint amb els tres hàbits del desconfinament: mascareta, rentat de mans i distància. I seguir recuperant una certa normalitat amb molta prudència”.

Font: L’Ajuntament de Martorell preveu reobrir l’atenció ciutadana presencial en la fase 2