L’Hospital de Martorell rep una donació de mòbils especials per facilitar el contacte de pacients amb els seus familiars

Categories General

Davant la situació actual de màxima seguretat a l’entorn hospitalari i, especialment, la restricció de visites als malalts, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha buscat una solució per facilitar la comunicació entre els malalts que no disposen de telèfon mòbil propi i els seus familiars.

Un grup de navegants anomenat Sailing Weekends amb ganes d’aportar el seu granet de sorra al que estem vivint, van donar un model de mòbil que van pensar serviria perquè els pacients que no disposen de telèfon, puguin connectar amb els seus familiars durant la seva estada a l´Hospital.

L’aparell és especial per navegar, molt resistent als cops i, el que és més important, es pot netejar amb aigua i sabó o qualsevol desinfectant sense cap problema.

Veient l’agraïment de les famílies per poder comunicar-se amb els seus i, per altra banda, la facilitat d’ús i les avantatges que té per desinfectar-lo i evitar possibles contagis, Sailing Weekends ha donat a l’Hospital quatre mòbils més com aquest, perquè amb el suport del personal sanitari, pacients i familiars puguin estar en contacte.

A aquesta iniciativa, s’ha afegit la donació també de quatre mòbils, amb connexió gratuïta, per part del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Font: L’Hospital de Martorell rep una donació de mòbils especials per facilitar el contacte de pacients amb els seus familiars